سلام
کارت Asus GTX 950 2GB OC گرفتم :
GTX950-OC-2GD5 | Graphics Cards | ASUS Global
توی msi kombustor به مدت بالای 1 ساعت و 50 دقیقه تست کردم ، لودش تا 98 الی 99 درصد رفت و در ریزولیشن 720*1280 بین 83 تا 89 فریم داد (میانگین ، 86 فریم بود) . دماش تا 69 درجه رفت (دور فن روی 55 درصد بود) . دمای زمان بیکاری شم 33 تا 35 درجه هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی نرم افزار FurMark هم بیشتر از نیم ساعت با ریزولیشن 1024*1280 و anti alias 2x MSAA ، دقیق 29 فریم داد (دما و لود gpu و دور فن اش ، همون میزان بود) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا در حالت base ، هیچ مشکلی نداشت و حدود 40 تا 44 درصد ، از حالت base گرافیک GTX 750 بهتر بود (در این تست ها) .
تست دیگه ای که لازم نداره؟
----------------------------------------------------------------
اما نمیدونم چرا وقتی اورکلاکش میکنم ، با اونکه نرخ فریم بیشتر میشه و دماش هم چندان افزایش پیدا نمیکنه (تا 70 درجه میره) ، ولی بعد از حدودا یه ربع ، اتوماتیک از برنامه ی msi kombustor بیرون میره . برای اورکلاک ، فقط فرکانس حافظه و فرکانس gpu رو در برنامه ی msi after burner باید تنظیم کرد؟ (من power limit و اینا ها را هم افزایش میدم . اشکالی داره؟) . کلا مشکل اورکلاک که پیش میاد ، از منه یا از کارت؟ با 4 فاز مدار تغذیه اش ، چقدر میشه اورکلاک کرد؟ (من 175 مگاهرتز gpu و 102 مگاهرتز حافظه ی کارت را افزایش فرکانس دادم. درسته؟) . اورکلاک حافظه و gpu ، نسبت خاصی داره یا هر کدوم را هر چقدر خواستیم ، میتونیم افزایش بدیم؟
باز هم ممنون از استاد امید بخاطر راهنمایی برای خرید گرافیک و بقیه ی اساتیدهایی که توی این تاپیک هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks