با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون تبدیل ها که مشهد پره !!!
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون تبدیل ها که مشهد پره !!!
AMD>INTEL (10-08-14)
|
مشکلشون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14)
حتی دو خار بالا و پایین رو بکنید باز هم تصویری نیست و تبدیل های dvi-d به vga هم،کلا کار نمیکنن فروشنده گفت باید همه رو به تهران مرجوع کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه پشت 290 را چک کردم اون 4 تا سوراخ را نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چک میکنم ببینم میتونم سالمشو براتون پیدا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14), AMD>INTEL (10-08-14), Morteza.m1371 (11-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان یک تبدیل hdmi به vga پیدا کردم ب قیمت 160 هزار تومن ، خدا رو شکر همه چیز ردیف شده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks