*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14), mehrdad_ab (10-08-14), Morteza.m1371 (10-08-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم هزینه بیخود برای تبدیل انجام دادید
توی بازار میگشتید با 4-5 تومن تبدیل سالم dvi پیدا میکردید (اگر پیدا نکردید پرایوت پیام بدید تا تقدیم کنم )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرش جان اگر مونیتورشون کابل hdmi میخورد که اینفدر مشکل نداشتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14), mehrdad_ab (10-08-14), Morteza.m1371 (10-08-14)
تبدیل درست بود چون موقعی که درایور نصب نبود تصویر بسیار واضح با رزولوشن 720*1280 تحویل میدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ولی اگه مانیتور من خروجی hdmi داشت که...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشنده منصف بود و با همون قیمت پس گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظور من تبدیل dvi-d به vga هستش (همونی که بالا و پایین تیغ مستطیل شکل دو خار بالا و پایین رو نداره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مشهد هستید؟اگه مطمئن هستید تبدیل dvi -d به vga دارین من خریدارم .
به لینکهای زیر توجه کنید:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16812119261
http://www.amazon.com/Male-DVI-D-Fem.../dp/B007EA48MA
http://www.startech.com/AV/Converter...x1200~DVI2VGAE
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط abbasghamary در تاریخ 10-08-14 انجام شده است
|
من تهران هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبدیل سالمی که دارم متاسفانه 2 خار بالا و پائین را داره و باید روی ( شکلش شبیه دو لینک اولیه که دادید) روی گرافیک چک کنید اگر میخوره (سوراخ داره) در خدمتتون هستم
*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14), AMD>INTEL (10-08-14), Morteza.m1371 (10-08-14)
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون تبدیل ها که مشهد پره !!!
AMD>INTEL (10-08-14)
مشکلشون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14)
حتی دو خار بالا و پایین رو بکنید باز هم تصویری نیست و تبدیل های dvi-d به vga هم،کلا کار نمیکنن فروشنده گفت باید همه رو به تهران مرجوع کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه پشت 290 را چک کردم اون 4 تا سوراخ را نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چک میکنم ببینم میتونم سالمشو براتون پیدا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-08-14), abbasghamary (10-08-14), AMD>INTEL (10-08-14), Morteza.m1371 (11-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان یک تبدیل hdmi به vga پیدا کردم ب قیمت 160 هزار تومن ، خدا رو شکر همه چیز ردیف شده
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks