نسخه 14.7 رو هم میگیرم
موقع نصب windows وصل به tv بود چون تبدیل نداشتم وقتی درایور رو unistall میکنم کیفیت خیلی خوب میشه ولی رزولوشن دقیق میشه 720*1280 و همیشه هم نام مانیتور نام همون کانورتور نشون میده
نسخه 14.7 رو هم میگیرم
موقع نصب windows وصل به tv بود چون تبدیل نداشتم وقتی درایور رو unistall میکنم کیفیت خیلی خوب میشه ولی رزولوشن دقیق میشه 720*1280 و همیشه هم نام مانیتور نام همون کانورتور نشون میده
آخرین ویرایش توسط abbasghamary در تاریخ 09-08-14 انجام شده است
|
اگر با نصب درایور جدید هم تاثیری نداشت . احتمال زیاد تبدیل مورد استفاده باعث ایجاد نویز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbasghamary (10-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم تمام تبدیل ها فقط دو رزولوشن 720*1280 و 1080*1920 رو پشتیبانی میکنن،ولی مانیتور من 900*1600 هستش):
باکابل Hdmi هم یه تست بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks