AMD>INTEL (13-02-15), M3RS4D 50062 (13-02-15), maysamsina (13-02-15)
همونطور که اوستا امید گفت ، اصلا کیفیت رنگ که خودش باعث کیفیت تصویر به نوعی میشه تو ips و tn زمین تا آسمون فرق دارن مخصوصا رنگ قرمز و زرد و آبیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت رنگ حداقل تو ips نسبت به tn بالای 2 برابر پر رنگ تره . جوری که اگه 2 مانیتور رو کنار هم بزاری کیفیت رنگ توی اون tn انگار با مداد رنگی ، رنگ کرده شد و دوباره با پاک کن پاکش کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما جدی در همین سبک هست . تفاوت شون خیلی هه . البته این جایی خودش رو خیلی بهتر بروز میده که کیفیت عکس نمایش داده شده توی هر دو مانیتور ، از لحاظ کیفیت عالی باشه پس برای بازی هر چی گرافیک قدرتمندتری داشته باشی ، تو مانیتور ips تفاوت خیلی بیشتری داره کیفیت اش و قطعا لذت بیشتری داره
درباره ی پایه هم مانیتور VX239H پایه اش میچرخه اما مهم نیست بچرخه یا نه چون ips ها محدودیت زاویه ی دید ندارن
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 13-02-15 انجام شده است
AMD>INTEL (13-02-15), M3RS4D 50062 (13-02-15), maysamsina (13-02-15)
پس شما میکید پنل ips بهتره برای گیم وبخش فیلم ! زمان تاخیر چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-02-15)
|
آری
زمان تاخیر هم فقط تو بازی های بسیار سریع تفاوت داره اما نه اینکه تو همون بازی های بسیار سریع هم ips که 5 هه بد یا غیر قابل تحمل باشه . خوبه
من با بازی هواپیما مشکلی نداشتم (با همین اف چار در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
maysamsina (13-02-15)
مثلاتو need for speed تاثیر داره تو بازی های مثل کال آف و بتل فیلد و باز یهای استراتژیک تاثیر نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (14-02-15)
من هواپیما رو مثال زدم که به need for speed برسی دیگه
2500 تا سرعت اف 14 رو ماشین داره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو اون بازی مشکلی نداشت و نه تنها بد نبود اتفاقا خوب هم بود و من چیزی از بابت مانیتور ذره ای تاری یا چیزی احساس نکردم
M3RS4D 50062 (14-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks