سلام
من یه کارت asus gtx 750ti میخوام تهیه کنم ولی پاور سیستمم سوکت 6 پین نداره تنها سوکت هایی که داره 4پین مولکس و ساتا هست ایا میشه از تبدیل مولکس به 6پین استفاده کرد
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه کارت asus gtx 750ti میخوام تهیه کنم ولی پاور سیستمم سوکت 6 پین نداره تنها سوکت هایی که داره 4پین مولکس و ساتا هست ایا میشه از تبدیل مولکس به 6پین استفاده کرد
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استفاده از تبدیل کاری اشتباه هست . احتمالا پاورتون قدیمی و غیر استاندارد هست . بر اسا قطعات یک پاور کارکرده 430 یا 480 وات تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
قدیمی هست ولی غیر استاندارد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IMG_20200913_094717.jpg
استفاده از تبدیل رو پیشنهاد نمیکنم .چون مشکل ساز خواهد بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس کلا بی خیال ارتقا باید بشم اینجوری که پیش میره کلا همه چی سیستم باید عوض کنم:(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ربطی داره . یک پاور مناسب که تغذیه 6 پین داره تهیه کنید و از کارت گرافیک جدید استفاده کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
حتی اگر تبدیل بزنید هم به احتمال بیشتر پاور از پس کارت گرافیک برنمیاد. استاندارد ها همینوجوری هر سال عوض میشن و اگر اشتباه نکنم الان که 6 سوکته استاندارد حسوب میشه، پاور شما از استاندارد الانی عقبتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks