از طریق safe درایور گرافیک رو انیستال کنید . قبل از نصب درایور جدید درایور قدیمی رو پاک کرده بودید ؟
جدیدترین درایور کارت گرافیک انویدیا رو دانلود کردم و شروع کردم به نصبش.وسط نصب صفحه مانیتور شروع کرد به خاموش و روشن شدن و ناگهان صفحه آبی پدیدار شد که ازم می خواست ریستارت کنم.بعد از ریستارت موقعیکه به صفحه ولکام می رسم مجددا صفحه مانیتور شروع به خاموش و روشن و قطع وصل می کند.مشخصات سیستم در امضا موجود است.دارم با موبایل تایپ می کنم.اشتباهات تایپی اگر هست ببخشید دیگه.
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
|
نخیر.ولی خوب بارها اینکار رو کرده بودم و مشکلی پیش نیومده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
قرار نیست همیشه این اتفاق بیوفته . روش درست همون روش هست که عرض کردم . الان باید با dvd نصب ویندوز 8.1 این ویندوز را repair کنی یا یک گرافیک دیگه بگذاری روی سیستم تا ویندوزت بالا بیاد .
مشکل اینه که وارد سیف نمی تونم بشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
باید با dvd نصب ویندوز repair کنید .
روشهای ورود به safe mode
5 Ways To Boot Into Safe Mode In Windows 8.1
|
متاسفانه repair هم نشد با دی وی دی ویندوز و در نهایت ویندوز رو عوض کردم.الان همه چیز عالیه.فقط موقع بوت شدن و با پدیدار شدن لوگوی مادربرد صدای 5 بوق پشت سر هم می آید.دیباگر مادر برد هم چند عدد مختلف نشان می دهد اما در نهایت روی aa ثابت می شود.مشکل از کجاست و این 5 بوق برای چیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن از تو بوت هم که نگاه کردم توتال مموری رو 8 گیگ زده بود در صورتیکه من 16 گیگ مموری دارم. من دیروز قطعات را تمیز کرردم اما باز نکردم امکان دارد مموری ضربه کوچکی خورده و درست جا نیفتاده؟
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 09-03-16 انجام شده است
cpu;intel 5820k
خوب ظرفیت مموریم درست شد.اما همچنان موقع بوت شدن 5 بوق سریع و پشت سر هم میزنه.این واسه چیه؟
cpu;intel 5820k
دوست من این کارتون اشتباه هست اون مشکل صفحه ی آبی به خاطر تداخل درایور جدید با قدیمتون بود شما همیشه برای اینکه این مشکلات پیش نیاد باید درایور قبلی رو پاک کنید چون این نکته ای که انودیا خودش ذکر کرده و پیشنهاد داده که برای اینکه سیستم دچار این مشکلات نشه حتما درایور قبلی رو پاک کنید و سیستم رو یکبار ری استارت کنید و بعد اقدام به نصب درایور جدید کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (09-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks