فکر میکنم مشکل خازن بادی داری ...
سلام دوستان
این خط سمت چپ روی صفحه مانیتور LG flatron 1642s چند روزه که میاد و میره
راه حلی داره که خودم دست به آچار شم یا باید بره تعمیرگاه ؟
درست بعد یک هفته که گارانتیش تموم شدش این خط هم پیدا شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فکر میکنم مشکل خازن بادی داری ...
mehrdad_ab (03-07-11), Rezasam1 (03-07-11)
والا وحید جان ، یه خورده پیش داشتم تو یکی از وبلاگها ( یا وبسایت ، یادم نیست ) نگاه می کردم ، علت رو پیکسل سوخته نوشته بود و بیان کرده بود که با یه شیء نوک تیز و دستمال نمدار روی پیکسل های سوخته فشار بدید و برای ترمیم مانیتور رو باز نکنید. یه نرم افزار هم گذاشته بود . فعلاً مانیتور رو خاموش ، روشن کردم ، خط حذف شده ، اگر اومد با نرم افزاری که گذاشته بودن ، امتحان میکنم ، شاید جواب داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (03-07-11)
تست کنید ولی بعید میدونم ... ما سرکلاس همچین موردی داشتیم ... خازن پفی ... مانیتور که روشن میکنی به تدریج خازن که شارژ میشه ... اگه پف کرده باشه این مشکل به وجود میاد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته از اینجا نمیشه گفت ... شایداز جای دیگش هم باشه ... تا جلوت نباشه نمیشه نظر داد
mehrdad_ab (03-07-11), Rezasam1 (03-07-11)
این احتمال می تونه مال خازن باشه اگر صدای سوت بد جور از توی مانیتور میاد احتمال خیلی زیاد مربوط به مانیتور میشه اما این ایران می تونه مشترک باشه با کارت گرافیک که در صورتی که این ایراد برای مموری گرافیک ها باشه یا هم ورودی کابل RGB که این اتفاق ها می افته
New Season
D J V A H I D (03-07-11), maxel134 (05-07-11), mehrdad_ab (04-07-11), Rezasam1 (03-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks