دوست عزیز کارت شما مشکلی نداره این مشکل مربوط میشه به دمای پردازنده که وقتی از یک محدوده عبور می کنه بصورت خودکار مادربرد پردازنده را downclock می کنه شما تست prime95 را اجرا کنید و همزمان دمای پردازنده را با hw monitor زیر نظر بذارید و اگر از 70 عبور کرد تست را متوقف کنید البته وضعیت فرکانسی پردازنده را هم با cpuz بررسی کنید که نوسان داره یا نه نکته مهم اینکه برای توقف prime95 حتما از تب file نرم افزار اقدام کنید
سلام دوست عزیز حق با شما بود.من با نرم افزار prime95 یه تست گرفتم همزمان cpu z رو هم اجرا کردم.دمای سی پی یو رو هم داشتم همزمان کنترل می کردم.بعد از اجرای تست ، دما داشت بالا میرفت که تا رسید به 62 درجه سانتی گراد یه دفه core voltage کاهش پیدا کرد و حدودا از 1.430 اومد پایین رسید به 1.08 ( فرکانس هم از 3.6 گیگاهرتز رسید به 1.4 ). حالا میفهمم چرا بازیم افت فریم پیدا می کرد.در واقع توی بازی هایی که واقعا به سی پی یو بالا نیاز داره و به شدت سی پی یو رو درگیر می کنن مثل gta iv این تغییر رو به شدت احساس می کردم.
پس نتیجه می گیریم که ایراد از سی پی یو بود که چون حرارت از یه مقدار خاص (62 درجه) بالاتر بره به صورت اوتوماتیک ولتاژ سی پی یو کاهش پیدا کرده که در نتیجش فرکانس هم پایین میاد و این همون دلیلی هست که منجر به افت فریم شدید تو بازی ها میشه.
حالا من باید چیکار کنم ؟ فقط میدونم که فن سی پی یوم سالم کار می کنه و خمیر سیلیکون هم خیلی وقت نیس که عوض کردم حدود یه ماه پیش.
یه نکته دیگه هم هست که من تا کامپیوترم رو ریست نکنم ولتاژ سی پی یوم به حالت اولیه باز نمی گرده.
حالا که به کمک شما عزیزان منشا مشکلاتم یافت شد یه راه کم خرج و ساده جلو پام بذارین ببینم باید چیکار کنم ؟ (اصولا باید دنبال یه راهی واسه پایین اوردن دمای سی پی یوم باشم)

با سپاس و تشکر از همه دست اندرکارانی که کمک کردن تا من مشکلم رو پیدا کنم