شاید بدرد گیمر های حرفه ای نخوره ولی بازی های امروزی رو با جزیات بالا خیلی خوب اجرا می کنه.تنظیمات بازی رو میشه تا High بالا برد. منتهی مشکل من چیز دیگه ای هست.مشکل اینه که در ابتدای بازی فریم بسیار عالیه در حد 40 تا 50 ولی بعد از 5 دقیقه 10 دقیقه به طور ناگهانی و یه دفعه فریم میرسه به 15-20.بازی هم به اخرین ورژن اپدیت شده از جدیدترین و بهترین کرک هم استفاده کردم.(کرک ریلودد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام بدونم این چه مشکل عجیبی هست که سیستم من داره.می خواستم که در این زمینه منو راهنمایی کنین.مشکل از ضعیف بودن کارت گرافیک نیست.مشکل در افت ناگهانی فریم پس از چند دقیقه بازی هست که من در سدد این هستم بفهمم چشه.من در این ضمینه از شما ها کمک می خوام.
توضیحات کامل رو هم در بالا عرض کردم.
*در ضمن اکثر بازی های سنگین به این شکل هستن من نمی تونم با این فریم مزخرف بازی کنم.ایراد از چیه ؟ خواهشا کمک کنید من الان فقط میتونم کار های معمولی رو با این سیستمم انجام بدم.این همه هزینه نکردم کیس بستم که بشینم نگاش کنم.باید یه راه حلی داشته باشه.
Bookmarks