باید تنظیمات را دستی و شخصی سازی کنی . ولی عموما اون کیفیتی که روی led میگیری بهتر از led tv خواهد بود .
بله همین کارو سعی کردم بکنم ولی خیلی بهم نزدیک نشد متاسفانه. بله در کل کیفیت ها متفاوت بود.

دقیقا متوجه نشدم می خوای چیکار کنی

من فکر کردم می خوای هر دو دستگاه به کارت گرافیک شما وصل باشه و بیشتر با مانیتور کار کنی و هر زمان که می خواستی از TV استفاده کنی مانیتور رو خاموش کنی (چون نیاز نداری) بری روی tv

اگه می خوای هر دو دستگاه همزمان روشن باشه و به اصطلاح دو دستگاه رو به یک دستگاه تبدیل کنی و همزمان تصاویر رو روی هر دو دستگاه داشته باشی خوب قضیه فرق می کنه

مدل مانیتور و تلویزیون شما رو که نمی دونم چیه ولی مثلا می تونی خودت دستی کالیبراسیون کنی مثلا قسمت contrast ، brightness و ... رو عدد های یکسانی روی هردو دستگاه بدی ببینی تو چه قسمت هایی تفاوت دارن و بعد عدد ها رو بالا و پایین کنی تا به مشابه ترین تصویر برسی
میخواستم هر دو رو که شما گفتی انجام بدم تقریبا. گاهی اوقات مانیتور رو خاموش کنم و TV رو روشن کنم گاهی اوقات Extend کنم شاید و .... وارد تنظیمات شدم متاسفانه کلا سیستم تنظیماتشون یه مقداری متفاوته. دنبال چیزی میگشتم که به طور اتوماتیک هر دو رو روی یک تنظیماتی ست کنه ولی ظاهرا همچین چیزی وجود نداره.

مرسی از راهنمایی هاتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید