با پلیر دیگه ای تست کردید ؟
با سلام لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید که واقعا دیگه خسته شدم من قبلا سیستم بدون گرافیک بود یعنی گرافیک انبورد مادربرد سیستم مدل asus p8z77-vlk بود و داری خروجی hdmi زمان کابل به این خروجی و به مانیتور LG D2342 3Dوصل میکردم میتونستم با سایبر لینک و کلیک کردن بر روی گزینه 3dفیلم اجرا و بدون هیچ مشکلی ببینم اما بعد از نصب کردن گرافیک Gtx760 hawk بر روی سیستم دیگه سایبر لینک فیلم به صورت معمولی اجرا میکنه یعنی زمانی که گزینه 3Dمیزنم فیلم به صورت معمولی پخش میشه کارهای که انجام دادم ونتیجه نگرفتم ابدیت کردن گرافیک .تعویض ویندوز نصب مجدد سایبر لینک امروز گرافیک از سیستم جدا کردم و کابل رو به ماربرد وصل کردم مشکل حل شد لطفا بگید باید واسه این مشکل چی رو برسی کنم در ضمن یکی گفت باید کابل hdmi ورزن 1.4 باشه اونم گرفتم نصب کردم نتیجه نداد لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
|
با هر نو پلیر 3D تست کردم ولی نشد
این رو تست کنید 3D VISION VIDEO PLAYER V1.5.5A
همچنین توی منوی برنامه CYBERLINK باید تنظیماتی برای 3D داشته باشه .
M3RS4D 50062 (01-04-15), Optimus Prime (02-04-15)
این رو باید نصب کنید
http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.zip
با سلام نرم افزارهارو نصب کردم با 3D VISION VIDEO PLAYER V1.5.5A فیلم که اجرا میشه دو تا تصویر رو سه بعدی کلیک میکنم 4 تا میشه تنظیمات چک کردم چیزی متوجه نشدم با سایبر لینک تفاوتی نکرده تمام او نرم افزارها نصب کردم فقط الان گرافیک جدا کنم با سایبر بدون هیچ موردی اجرا میشه ولی بمحض نصب گرافیک دیگه کار نمیکنه با تشکر
|
تو تنظیمات 3d سایبر لینک و nvidia 3d vision شات بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین روش برای تست کردن KM PLAYER است.نصب کنید در قسمت پایین بر روی گزینه 3D کلیک کنید.ابتدا 2 تصویر باید داشته باشید به صورت SIDE BY SIDE و بعدش میندازه روی هم تصاویر رو و 3D درست میشه.مطمئن شوید که کابل مورد استفاده هم ورژن 1.4 باشد.اگر نشد یک شات بگذارید.
مسلح شو به آنچه در توان داری!
Optimus Prime (02-04-15)
سلام تنظیماتCyberLink PowerDVD 14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز kmهم نصب احتمالا مربوط به عینک های با شیشه دو رنگ اما این مانیتور عینک شیشه های یه رنگ داره جواب نداد لطفا اساتید راهنمایی کنند با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks