مدل مادربرد؟
درود
من یک مادربرد قدیمی دارم (سوکت 775) که هیچی اسلات AGP برای گرافیک نداره و کلا دو تا pci ، دو تا pci-e x16 و یکی pci-e x1 داره.میخواستم ببینم میتونم گرافیک رو به اسلات pci-e x16 بزنم ؟
سپاس از محبتتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مدل مادربرد؟
aramrahgozar (13-03-15)
Gygabyte 8N SLI
مدل گرافیک اگر pcie باشه مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (13-03-15), M3RS4D 50062 (13-03-15)
اقا ممنون از راهنماییتون
راستش نمیدونم گرافیکم واقعا از pci-e ساپورت میکنه یا نه ، ظاهرش که میگه ساپورت میکنه ولی عکس رو ضمیمه کردم تا شما هم نظرتون بفرمایید.
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده : میتونم کارتهای pci رو روی اسلات pci-e x16 بگذارم ؟ یعنی مثل همین وضعیت کارت گرافیک.از این جهت این سوالها رو میپرسم چون اگر اینها شدنی باشه احتیاجی به خرید مادربرد جدید ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله pcie هست . شما هر کارت pcie express رو میتونید روی این مادربرد سوار کنید و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت pci با pci اکسپرس متفاوت هست . شما میتونید از کارت گرافیک pci epress بهره ببرید .
aramrahgozar (13-03-15), M3RS4D 50062 (13-03-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks