کارتت فن داره ؟. فنش رو چک کن . باید خمیر سیلیکون بین چیپ و هیت سینک هم عوض بشه . اگر باز مشکل باقی بود مشکل سخت افزاری داره
سلام دوستان
خسته نباشین. من گرافیکم nvidia 520 هست. چن وقتی بود سیستم در هر بار استارت آپ و یا بعد از اینکه سیستم بالا بیاد هنگ میکرد و منم اومدم سیستم عامل رو دوباره نصب کردم. (ویندوز 8.1)
و بعد اینکه درایور گرافیک رو نصب کردم به این جمع بندی رسیدم که سیستم بعد از نصب کارت گرافیک شروع به هنگ کردن میکنه.....
اومدم با Display Driver Uninstaller درایور رو آنیستال کردم و الان بعد حدود نیم ساعت میبینم که سیستم هنگ نمیکنه !!!
چون قبلا 99 درصد مواقع، موقع start up سیستم هنگ میکرد ، اون 1 درصد هم بعد از استارت آپ هنگ میکرد!!!
به نظر دوستان چرا این مسئله اتفاق میفته؟؟؟
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
|
unlimited (08-07-16), yavarahmad (08-07-16)
بله کارت فن داره و خوب کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چن وقت پیش هم خمیر سیلیکون زده بودن
- - - Updated - - -
منظورتون کدوم سخت افزاره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون گرافیکو میگین؟
یا خمیر سیلیکون مرغوب نبوده یا خود کارت مشکل پیدا کرده . باید از خمیر خوب استفاده بشه .حداقل Z5 دیپ کولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا چطوری و از چ طریقی بفهمیم که خود کارت گرافیک مشکل داره یا نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطوری تستش کنم؟
یک گرافیک دیگه به سیستم متصل کنید اگر سیستم بدون مشکل کار کرد . یعنی گرافیکت خراب شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بله صحیح فرمودین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks