من تا حالا AM3 ساپورتش رو زیاد نبستم فکر کنم فقط 2 تا که مشکلی هم نداشته یا اگر داشته من خبر دار نشدم چون بیشتر وقتها که قصد خرید داشتم پیدا نکردم مدل دل خواهم و چندین بار هم که پیدا کردم متاسفانه خریدار اصلی همراهم بوده به خاطر همین حرف فروشنده ها که دقیقا همین کلمه اشغال رو هم به کار می برند (البته طبیعی که فروشنده های که این برند رو ندارند ) خریدار اصلی پشیمان شده و منم چون نه مال مال خودم بوده نه پول خودم زیاد اسرار نکردم .
هر چند می دونم جواب شما نیست اما شاید کمک کنه اول اینکه من مادر برد های ازراک خیلی زیادی روی سیستم های قدیمی دیدم برای سیستم های با عمر 7 -8 سال پیش من امده برای ارتقاء رم و کار های دگه این نشون میده این مادر برد همچین هم که می گند اشغال نیست . و توی 7-8 سال پیش برند پر کاربردی بوده حداقل به نظرم از الان بیشتر تو بازار ایران مطرح بوده
دوم امکانات برند ازراک چیزی که برای من همیشه جالبه همیشه کاربردی ترین امکانات رو روی مین هاش داره مثلا وقتی از DDR3 پشتیبانی می کنه 10 تا امکان جانبی و کم کاربرد دیگه نداره که قیمت مین رو الکی بالا ببره یادم همین چند وقت پیش که تازه DDR3 وارد شده بود اگر می خواستی به سمت DDR3 بری یا باید خیلی خیلی پولدار بودی مادر برد های سطح بالا برند های مثل گیگا رو میگرفتی یا اگر پولدار نبودی تنها انتخابت همین ازراک بود.
در اخر هم بگم در این که ازراک برند درجه 2 شکی نیست اما خوب پول برند درجه 2 رو هم میگیره تو ماشین هم مثلا بنز برند درجه 1 و هیوندا یا شاید حتی تویوتا برند درجه 2 ولی همه که بنز سوار نمی شند بله اگر قرار باشه بهترین مادر برد دنیا رو معرفی کرد حتمی از برند ازراک نیست این مادر برد ولی وقتی پای پول وسط باشه خیلی وقتها ازراک انتخابهای خیلی بهتری از برند های درجه 1 مثل گیگا بایت جلو تون میزاره .
راستی اگر شما مدل های مد نظر تون بگید تا مقایسه بشه قیمتش با برند های دیگه و بینیم اصلا با اون مشخصات برند های دیگه مدلی دارند و اگر دارند قیمت شون در چه حدی بهتر میشه نتیجه گرفت چون تمام مزیت ازراک در قیمتش و برخی مدل های جالبش والا وقتی قرار اسم برند به تنهای برده بشه خوب معلوم که گیگا ایسوس و ... جلو ترند
Bookmarks