درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به چشمای خودتون بیشتر اعتماد دارید یا به حرف مردم ؟
اینهمه تاپیک زدیم و مخالفین اومدن صحبت کردن ولی بنده یک دلیل منطقی برای بد بودن این برند ندیدم
دوستان اینجا دارای سواد خیلی بالاتری از من و اکثر فروشندههای بازار دارند ، زمانی که اینجا با این همه امکانات یک دلیل ارائه نشد صحبت فروشندگان بازاری به نظرم به هیچ عنوان نمیتونه قابل اعتنا باشه
یکی از معدود برندهائی که بقول شما ننه و باباش مشخصه همین ازراک هستش ( تقریبا میشه گفت تنها برند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازراک فرزند ایسوس دارای شناسنامه و ریزومه کاملا مشخصی هستش که قبلا خیلی روش صحبت شده
به هر حال بنده هم به عنوان عضو کوچکی از این انجمن باید عرض کنم که بنده مغز خر گاز نزدم ولی مادربرد سیستمهام ازراکه ، در سال گذشته هم تعداد زیادی از دوستان رو به خرید از این برند توصیه کردم
با اخلاقی که از ایرانیها سراغ دارم اگر دوستان با این برند مشکلی داشتن تا حالا 100 بار با بلدوزر از روم رد شده بودند و همه جا جار میزدند

Bookmarks