سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم با آنتی لگ روشن هم خاموش تست کردم.
امروز با یه کابل HDMI تست کردم. مشکل هنوز همونطور بود یعنی فیکس نشد
بعد یه مانیتور دیگه دارم توی خونه ایسوس 75هرتز اونو گذاشتم دیدم با اون هم به همینصورت هستش یعنی با کابل خودش و مانیتور دیگه هم تست کردم اینطور بود
تنها چیزی که به ذهنم میرسه مشکل کارت گرافیک هستش که میمونه.
قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد یعنی 4 5 روز پیش. من دو تا کار کردم فقط که میتونه تاثیر گذاشته باشه.
یکی آپدیت بایوس مادربرد ( که خب فایل رو از سایت خود ایسوس دانلود کردم جدید ترین اپدیتی که داده بودن مال همین یکی دوماه پیش بود ) رینیمش کردم و ریختم تو فلش و از طریق EZ Flash؟ توی بوت ستاپش کردم آپدیت کرد و خب سیستم اومد بالا هیچ مشکلی هم نبود نه اف پی اس دراپی نه لگی هیچی.
مورد دیگه آپدیت آخری هست که خود AMD داد و من اپدیت کردم درایور رو ( اول با DDU پاک کردم درایور قبلی رو در سیف مود ).
من به درایور های قبلی AMD دسترسی ندارم یعنی توی سایتش نیست درایور های قبلی معمولا آخرین درایور رو میزاره فقط برای آدرنالین.
دیگه دو حالت میمونه فقط به نظرم یا کارت گرافیک مشکل سخت افزاری داره یا درایور ای ام دی یه جای کارو خراب کرده که تو اپدیت بعدی درست میشه دیگه. درست؟