morteza-ha (27-04-14)
اوستا نیما ، درسته اسپیکر و جزئیات ریز دیگه داره اما این دلیل بر این نیست که چون این امکانات رو اضافه کرد ، بودجه ای هم واسه این ویژگی هاش گزاشته میشه و از کیفیت مانیتور زده میشه. اسپیکرش فقط در حد لپتاپ ای مثل لنوو هست (که کار آدم لنگ اسپیکر نمونه) نه اینکه هزینه ی زیادی واسش کرده باشن و از جزئیات دیگه ی مانیتور زده باشن
اوستا مرتضی ، والا منم قضیه ی این رنج فرکانسی که تو دسکتاپ مینویسه با چیزی که تو سایتش نوشته رو چندان متوجه نشدم اما مطمئنا یه چیزی هست . مثلا تو مانیتورهای crt تا 85 هرتز ساپورت میشه براحتی اما تو lcd و led ، ته فرکانس شون 75 هه در صورتی که تو crt با فرکانس 85 خیلی چشم رو نسبت به حتی فرکانس 60 تو lcd و ... اذیت میکنه (منظورم تکنولوژی شه)
به نظر من که وضوح و کیفیت اش خیلی خوبه . ینی تا حالا ، بهترین چیزی که دیدم ، همین بود (قبلا مانیتور lcd samsung 23 inch که کنتراست یک به 7000 رو داشت ، این جوری نبود و اگه نگم این خیلی بهتر از اونه ، میتونم بگم بهتر از اونه)
بدش hdmi رو میزاری میری ، dvi ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجف مهندسی هستیا گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-04-14 انجام شده است
morteza-ha (27-04-14)
آقا سجاد شما این مانیتور رو دارید ؟ تنظیمات خاصی نیاز نداره ؟ الان با hdmi وصل کردم و refresh صفحه واقعا اذیت میکنه . فونت ها هم فوق العاده ریز و ناخوانا هستش تو محیط ویندوز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (27-04-14)
|
آری گلپسر
نه تنظیمات خاصی نداره
جدی؟ refresh صفه اذیت میکنه؟ واسه من که تو همون 60 هرتز هم در حد led های ممولی بود . پس اگه مانیتور قبلی منو داشتی ، چی میگفتی؟ کور میکرد آدمو با اون D-Sub اشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریزه بخاطر اینکه تو حداکثر ریزولیشن فول اچ دی گزاشتی (البته حس میکنی وگرنه ریز نیست. مثلا مانیتور 17 اینچ رو با ریزولیشن 768*1024 ببینی یا هر مانیتور دیگه ای که حداکثر ریزولیشن رو ساپورت میکنه ، همین اندازه ان) . میتونی ریزولیشن رو کمتر کنی (ریزولیشن 900*1440 و 1024*1280 برام واضح کار میکنن بجز اون ریزولیشن فول اچ دی)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 28-04-14 انجام شده است
morteza-ha (30-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks