تو تنظیمات درایور و برنامه کتالیست امکان تنظیم دقیق hdmi هست
Monitors & Projectors - VX239H
من یک مانیتور asus vx239h و کارت گرافیک asus r9270x دارم. با یک کابل hdmi به هم وصل هستن. اما تصویر اصلا قابل قبول من نیست . refresh rate پایین و مچ نشدن تصویر با قاب مانیتور مشکل من هست . درایور گرافیک آپدیت و نصب هست. آیا برای مانیتور هم درایوری نیاز بوده ؟چون توی کارتن مانیتور هیچ سی دی نبود.یه نظرتون اگه از dvi d استفاده کنم مشکلم حل میشه ؟
|
تو تنظیمات درایور و برنامه کتالیست امکان تنظیم دقیق hdmi هست
Monitors & Projectors - VX239H
*MoJtAbA* (27-04-14), morteza-ha (27-04-14)
روی دسکتاپ رایت کلیک کنید و screen resolution را انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza-ha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این قسمت باید در مقابل display مدل مانیتورتون را نوشته باشه
اگر مونیتورتون به درستی دیتکت شده باشه دو مرتبه روی دسکتاپ رایت کلیک کنید و از بالای منو amd catalyst control center را انتخاب
مطابق شکل زیر قسمت 4 را جوری تنظیم کنید که صفحه فول اسکرین بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلتون حل میشه و نیاز به تعویض کابل نیست
*MoJtAbA* (27-04-14), morteza-ha (27-04-14), SOHR@B (27-04-14)
ممنون از پاسختون. من این کار رو کردم امscale صفحه درست شد و با قاب مانیتور هماهنگه اما همین الان که به صفحه فایر فاکس نگاه میکنم یه خطوط مشبک به صورت خیلی مات و کم رنگ روی صفحه هست که با یکم دقت راحت قابل تشخیصه و بازهم این مانیتور فول اچ دی و گرافیک نسبتا خوب حداقل تو صفحه معمولی ویندوز یک تصویر خوب و دلچسب رو تحویل نمیده !با رزولیشن 1080p هم نهایتا تا 60 هرتز refesh rate میده که باز برای من قابل قبول نیست. این مشکلات من به نظرتون سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
منظورتون چی هست ؟ من از روی سی دی داخل جعبه درایور رو نصب کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
*MoJtAbA* (27-04-14), morteza-ha (27-04-14)
من تو سایت فقط یک برنامه پیدا کردم که اونم برای multi frame بود
مرتضی جان زمانی که یک مونیتور آپشنهای اضافه پیدا میکنه (mhl-speakerو....) ته تهش مانیتور بشو نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza-ha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما در این حالت مدهای مختلف مانیتور را چک کنید (sRGB Mode/Scenery Mode/Theater Mode/Standard Mode/Night View Mode/Game Mode) اگر باز تصویر به دلتون نشست به سراغ d-sub برید ( مانیتور شما dvi نداره )
*MoJtAbA* (27-04-14), morteza-ha (27-04-14), SajjadKhati (27-04-14), SOHR@B (27-04-14)
خیلی ممنون آقا نیما که آب پاکی رو ریختی رو دستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی توی این خرید اشتباه کردم؟ نباید حداقل به اندازه یک مانیتور 400 تومنی کار کنه ؟ من 800 بالای این به اصطلاح مانیتور پول دادم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks