سلام من یه کارت 3870 دارم با برند سافایر یه نرم افزار میخوام تا دور فنش رو زیاد کنم همیشه رو 24 درصد هستش هر چی دمای کارت بالا میره دور فن همونه به خاطر همین بعضی مواقع از بازی میپره بیرون
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه کارت 3870 دارم با برند سافایر یه نرم افزار میخوام تا دور فنش رو زیاد کنم همیشه رو 24 درصد هستش هر چی دمای کارت بالا میره دور فن همونه به خاطر همین بعضی مواقع از بازی میپره بیرون
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما آخرین درایور کارت گرافیکتون یعنی ATI Catalyst 9.6 Display Driver رو دانلود کنید که خود این برنامه قسمتی داره که میشه دور فن کارت گرافیک رو بالا برد
برنامه دیگری هم بنام RivaTuner هست که اینکارو میکنه اما ATI Catalyst بهتره
شما از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
اگر لینک دانلود رو پیدا نکردید بفرمایید تا لینک درایور مخصوص ویندوزتون رو اینجا قرار بدم .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed_ps3x (20-07-09), MARINE (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون اگه میشه لینکشو بذارید
کاربر شهرسختافزار
ویندوز من هم ویستا 64 بیتی
عضو VIP شهر سختافزار
ATI Catalyst™ 9.6 Display Driver for Windows Vista 64 bit
RivaTuner v2.24
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (20-07-09), hamed_ps3x (20-07-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزار رو ویندوز سون 64 بیتی عمل می کنه؟
|
|
من یدونه GTX275 دارم که همیشه دور فنش روی 40% مونده و هر چی دماش بالا پایین میشه دور فن جا به جا نمیشه!!!!!!!!!!
فنش مشکل داره یا طراحیش همینطوریه؟
کاربر شهرسختافزار
بله فقط روی 64 بیت جواب میده
دوست عزیز با توجه اینکه کارت شما sapphire هست می تونید از نرم افزار Sapphire Trixx استفاده کنید. هم می تونید دور فن رو تنظیم کنید و هم کارتتون رو اورکلاک کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_ps3x برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.sapphireselectclub.com/ssc/TriXX/TriXX.aspx
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks