فایل BIOS کارت گرافیک مورد نظر رو پیوست کن تا یه بررسی سطحی بکنم .
من یه 8600 GT دارم که بر روی مانیتوربعضی وقتا (اکثرآ) خط می اندازه گارانتی رفته گفتن مشکلی نداره درایو های جدید رو نصب می کنیم باز خط می اندازه همه چیزشم نرمال هست می خواستم اگه بخوام اپدیت کنم چجوری اپدیت کنم با برنامه ی NVflash نمی تونم چون Floppy Drive ندارم باNiBiTor.v4.5a هم اپدیت کردم به صورت تستی بر روی 8800GT با فایل بایوس خودش هیچ تغییری در فرکانس نکرد(در توضیحات بایوس نوشته بود Core Clock 650 در صورتی که نرمال این عدد 600 هست و950 Memory Clock که نرمالش 900 هست ) الان چه کارری به نظرتون می رسه؟؟؟؟؟
|
فایل BIOS کارت گرافیک مورد نظر رو پیوست کن تا یه بررسی سطحی بکنم .
.
.
....
......
اینم اخرین اپدیت بایوس 8600 جی تی 512
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکس کارت گرافیکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (09-09-08)
نگاه کنید تو رو خدا ، موتور جارو دستی انداخته رو گرافیک !
این تو کیس هم جا میشه که با این وضع بشه استفاده کرد ؟!!؟!؟!؟ عمرا !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داخل کیس در صورتی که مودم و کارت شبکه رو برداری جاش می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از نظر صدا هم از موتور هواپیما هم بیشتر صدا می دهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
چه مسخره بازی هایی که تو معین انجام نمیدین !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks