مشخصات مابقی قطعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سبکبالان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نام خدا
کارت گرافیک radeon hd 5450 نصب کردم که روی جعبه اش نوشته پاور باید حداقل 400 وات باشه
پاور من tsco atx 570 هست = وات واقعی 230
.
سیستم الان بدون مشکل کار میکنه .
میخوام ببینم باید پاور رو عوض کنم ؟ میتونه مشکل ساز بشه ؟
ممنون
|
مشخصات مابقی قطعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سبکبالان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (22-02-15), سبکبالان (22-02-15)
مادربرد ep41t - ud3lبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu : dual core e5700 3ghz
ram 2g ddr3
dvdrom & writer
hdd 320g 7200rpm
هیچ کارت توسه ی هم نصب نشده
حداقل 330 وات گرین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سبکبالان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پاور شما استاندارد نیست .
M3RS4D 50062 (22-02-15), سبکبالان (23-02-15)
نه مال منم همین مدل هست پاور هم 220 هست دوساله دارم داره کار میکنه مشکلی هم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سبکبالان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سبکبالان (23-02-15)
دوست عزیز سیستم شما در آینده با مشکل برمیخورد . اگر بخواین با این سیستم بازی یا کاری انجام بدین که بخواهد از قطعات شما به صورت لود کامل استفاده شود پاور شما جوابگو نیست و باعث میشود که به قطعات شما آسیب بزند . بهترین کار خرید یک پاور مناسب میباشد . یکی از مهمترین قطعاتی که در یک سیستم مورد توجه هست پاور هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (24-02-15), M3RS4D 50062 (24-02-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks