نه ربطی به اون نداره.من کابلم Singleهست و رزولوشنم 1920.1200برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهر با single link اچ دی نشون میده dual link فول اچ دی میش
نه ربطی به اون نداره.من کابلم Singleهست و رزولوشنم 1920.1200برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا دیگ این دو کابل تعداد پیشنهاشون فذق دار و عملا در کیفیت تاثیر دار اگ کیفیت فیلهای فول چ دیتون از اچ دی مشاهده کنی معلوم میش ک تین کابل از فول اچ دی پشتیبانی میکن نه اینکه تو مانیتورتون زد باش 1920*1080 اون فقط یه عددهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با پخش HDو Full HDمشکلی ندارم و با نهایت کیفیت هست.یعنی چی که فقط یه عدد هستن؟یعنی رزولوشن الکیه و باید با پخش فیلم اچ دی کیفیت معلوم بشه؟یعنی این همه شرکتها دارن روی مانیتور ها و تلویزیون های با رزولوشن بالاتر کار میکنن رزولوشنش فقط یه عدد الکیه و فقط کابل تاثیر داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم منظور شما این باشه که با Single رزولوشن پایینه و با Dualرزولوشن بالاتری میشه گرفت؟درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی با Single هم میشه رزولوشن های بالا رو استفاده کرد.من میخواستم بدونم تفاوت Single و Dualچیه.بیخیال داداش اصلا ولش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
تفاوتش همونه که گفتم دوال کیفیت بالاتری پشتیبانی میکنه میتونی تو اینترنتم سرچ میکنه هر وقت شما فرق بین اچ دی و فول اچ دی تو کیفیت دیدی میتونی بگی تو کیفیت تاثیر ندار اون کابلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چه ربطی به پخش فایل فول اچ دی یا اچ دی داره.الان اینو پیدا کردم.DVI Single تا رزولوشن 1920.1080با 60هرتز ساپورت میکنه اما DVI Dualرزولوشن های بالاتری ساپورت میکنه و باندویچش بیشتره.حالا نمیدونم شما چطوری ربطش دادین به پخش اچ دی و فول اچ دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا رو بخونید متوجه میشید
آخرین ویرایش توسط YosefFaraji در تاریخ 14-01-15 انجام شده است
خوب برای اینکه ظاهر فول اچ دی پشتبانی نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که ندیدم مگه میش فیلم اچ دی و فیلم فولچ دی کیفیتش فرق نکنه؟
ولی تا حالا هر چی فیلم گرفتم اچ دی و فول اچ دی کیفیتش فرقی نداشت این یعنی کابل از اچ دی بیشتر پشتیبانی نمیکنه
مثلا یه سری از کابلهای اچ دی ام ای فور کی پشتبانی نمیکنه حالا هر چی میخوای فیلم فور کی بگیر مانیتور فور کی باش باید اون کابل پشتبانی کنه
من که نگفتم فیلم اچ دی و فول اچ دی فرق نداره.ولی بستگی به کابل نداره .اگه رزولوشن مانیتور شما کم باشه شما فول اچ دی رو هم با همون اندازه اچ دی میبینید.یعنی برای اینکه نهایت کیفیت اون فیلم فول اچ دی رو ببینید باید رو یه مانیتور دیگه پخشش کنید که رزولوشنش بیشتر باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این .مشکلی که شما میگید با کابل حل شدنی نیست.میشه مدل مانیتورتونو بگید؟اینکه شما تفاوت اچ دی و فول رو تشخصی نمیدید بخاطر کابل نیست
darvishkhoob (15-01-15)
مدل و اطلاعات مانیتور بفذما داداش اینجا مدل مانیتور ههست و بگو چیکار کنم ببتونم با نهایت کیفیت مانیتورم ببینم از بس فرق ندیدم فقط کیفیت اچ دی میگیرم نمیددونم جریان چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما با یه کابل HDMIیا DVIمانیتور رو وصل کنید به سیستم و رزولوشن رو از Screen Resulostion(با کلیک راست رو دسکتاپ) تغییر بدید به 1920.1080برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی تصویر بده رو اون رزولوشن یعنی کابل مشکلی نداره و نیاز به تعویض کابل نیست.برای کیفیت فایل های ویدیویی خیلی چیزای دیگه تاثیر دارن تو کیفیت و نمیشه گفت وقتی فایلی کیفیت نداره مشکل از کابله.پلیر های مختلف فرق میکنن تو renderفایلهای ویدیویی.پیشنهاد میکنم Splash proرو نصب کنید تا فیلم های اچ دی رو با بهترین کیفیت ببینید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks