میشه جواب بدین؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا جواب نمی دین؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم کرک سالمش رو از کجا گیر بیارم.دوتا کرک با هم می ذارم اجرا میشه. رزولیشنش بالاتر از مانیتورم میشه و مانیتور 60 هرتزی من میگه:
out of range
170 hz
خیلی ممنون میشم کمکم کنین.
- - - Updated - - -
sleeping dogs v1.4
میشه جواب بدین؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا جواب نمی دین؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز دل این مورد را در قالب یک تاپیک در قسمت مشکلات گیم مطرح کنید . amirgames عزیز همکار انجمن گیم بهتر میتونه کمکتون کنه . برای حل مشکل اجرای گیم و نحوه کرک کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), Rezasam1 (03-06-16)
آخه این به کرک ربطی نداره. من بحثم سره مانیتوره. یهو شما فرمودین بازی رو کرک کردین موضوع عوض شد. اگه برای این مانیتور lcd ما کاری میشه کرد بفرمایید. مانیتور رو reset to default هم کردم. بعدش رزولیشن دستی ساختم اما به مانیتورم فیت نمیشه.
برادر عزیز این بازی روی مونیتور ضعیف تر شما هم اجرا میشه . روی مونیتورهای lcd -led با رزولیشن پایین تر هم اجرا میشه .این که روی مونیتور شما مشکل داره عجیبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما ویندوز عوض کردید ؟
ویندوزم 7 64 بیته.
|
نه. فقط سیستمم رو ارتقا دادم و به یارو گفتم ویندوز سون 64 بیت بریزه واسم. روی دو تا سیستم قبلی ام که عوض کردم اینطوری نمی شد و حتی با ویندوز 10 و و یندوز 7 (هردو 64 بیت) مشکلی نداشتن و رزولیشن مانیتور 1440x900 رو داشتن و مشکلی نبود.
میشه یه جایی به من معرفی کنید سوالم رو بپرسم و اینقدر معطل نمونم؟ نمی دونم چه مشکلی با من دارید!
خودتون فرمودین که لطفاً سوالاتتون رو در انجمن مطرح کنید. ما مطرح می کنیم اما ......
اگه خودتون نمی تونین به من بگین از کی بپرسم.
می دونم شما هم علاف من نیستین اما تنها دنیای من کامپیوتره که اون هم همش مشکل پیدا می کنه.
یا جواب ما رو بدین یا بگین از کی بپرسیم. با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چطوری اولش اینکه چطوری ویندوز قبلی رو حذف و ویندوز جدید رو نصب کنم و بعد هم اطلاعاتم از بین نره؟
بعدش که آیا ویندوز 10 از ویندوز 8.1 ویندوز blue بهتره یا نه؟ چون اون انگار برای گیم خیلی بهینه شدس.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks