STUXNET (22-09-13)
سلام دوستان چند وقتی هست که یه مشکل برای گرافیکم پیش اومده
زمانی که تو بازی هستم لگ میزنه اگ خفن البته نه همیشه ها مثلا 10 تا 20 دقیقه اول خوبه هیچ مشکلی نداره ولی یهو شروع میکنه به لگ خفن البته اگر 10 15 به حاله خودش بزارم درست میشهو بعد دوباره روز از نو روزی از نو
gefoce 9500 GT
آخرین ویرایش توسط amirjahed در تاریخ 21-09-13 انجام شده است
STUXNET (22-09-13)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirjahed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- دقیقا توی کدوم بازی این اتفاق میفته؟(توی یه بازی خاص یا توی همه ی بازی ها)
2-اگه تنظیمات بازی رو تکون دادید همه رو برگردونید به حالت اول و اگه بازهم لگ زد به تنظیمات پایین تر از حالت اول برگردونید.
3-آخرین ورژن DirectX و PhysX رو از اینجا دانلود کنید و درایور کارت گرافیک خودتون رو از اینجا دانلود کنید باز هم ببینید لگ میزنه یا نه.
directx
physx
رمز directx :www.ir-dl.com
رمز physX: www.soft98.ir
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 21-09-13 انجام شده است
amirjahed (21-09-13), kambiz afshar (22-09-13), Rezasam1 (21-09-13), STUXNET (22-09-13)
والا من فقط بازی Pes رو سیستم نصبه
این ورژن کارت گرافیکم هم نصب کردم باز همون مشکل هست
STUXNET (22-09-13)
مطمئنا مشکل از سیستم شما نیست چون PES سیستم بالایی نمیخواد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirjahed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بازی های دیگه به جز PES رو هم امتحان کنید ببینید باز هم لگ میزنه؟
2- میتونه از ویروس هم باشه با آنتی ویروس NOD 32 یا Kaspersky سیستم خودتون رو اسکن کنید ببینید درست میشه یا نه؟
از این نرم افزار هم میتونید استفاده کنید برای بالا بردن سرعت کامپیوتر برای اجرای بهتر بازی ها.
Game Booster
دانلود با لینک مستقیم
پسورد فايل ها soft98.ir
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 21-09-13 انجام شده است
شما كارت رو از اسلات در بيار ببين خازن ها باد نكرده ماسفت ها سالمه؟
|
سلام مشگل گرمای کارتتون رو چک کنید اول فک میکنم با ببالا رفتن وما این مشگل برا شما پیش میاد با این توضیحاتی که شما دادین
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
منم خودم فکر میکنم مشکل از گرم شدنش باشه
کارت رو در اوردم و فن گرافیکم پر گرد و خاک بود وتی تمیز کردم زمان بیشتر برد تا شروع به لگ زدن کرد
خوب با شرایطی که فکر میکردم درست یود و گرمای کارت شما بود شما میتونید یه فن اضافه برای کارتتون تعبیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirjahed برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک میکنم مشکلتون حل بشه البته اگه یه شات از جی پی یو زد بذارید تو حالتهای مختلف کار بهتر میشه جواب داد
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
شما بايد فن كارت گرافيكتون رو سرويس كنيد و ميزان لازم روغن كاري كنيد - وخمير زير هيت سينك رو تميز كنيد و خمير ديگه اي بزاريد وهيت سينك رو بشوريد و دوباره جا بزنيد - و همچنين آخرين ورژن گرافيك رو از سايت Nvidia بگيريد ونتيجرو اعلام كنيد
*MoJtAbA* (22-09-13), amirjahed (23-09-13), kambiz afshar (22-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks