احتمال زياد با اين فيلمي كه من ديدم بايد ديد توي برد مانيتور (باز شده) چه خبره ولي 100% خوب نتونستن جمعش كنن
مشكلش چي بوده 2-3 ماه پيش كه دادين واسه تعمير؟
سلام دوستان.
یک مشکل عجیب داره تصویر مانیتورم.
رنگ قرمز، به عبارتی پیکسلهای قرمز، به علاوه یکسری رنگهای دیگه، میلرزن! این فیلم رو ببینید لطفا: مشکل مانیتور من! (لازم نیست کامل ببینید البته)
ضمن اینکه بعضی وقتها نور کل مانیتور تغییر میکنه و تاریک و روشن میشه. (دوباره درست میشه خودش)
مانیتور رو به یک سیستم دیگه (لپتاپ) هم وصل کردم، بازم همینطور بود.
کابل RGB رو هم عوض کردم، بازم فرقی نکرد.
وقتی سورس رو از rgb به dvi (دیجیتال) منتقل میکنم، بهتر میشه. البته نه خیلی زیاد.
نظرتون چیه؟ خودم میتونم کاری کنم؟ یا باید بدم تعمیر؟ (همین 2-3 ماه پیش دادم تعمیر، زورم میاد دوباره بدم...! هزینههاش هم که...)
ممنون.
|
احتمال زياد با اين فيلمي كه من ديدم بايد ديد توي برد مانيتور (باز شده) چه خبره ولي 100% خوب نتونستن جمعش كنن
مشكلش چي بوده 2-3 ماه پيش كه دادين واسه تعمير؟
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلش این بود که روشن نمیشد. وقتی هم روشن میشد، بعد از چند ثانیه تصویر میرفت کلاً (صفحه کامل سیاه و خاموش بود). باید از برق میکشیدم، چندین دقیقه صبر میکردم، دوباره میزدم به برق، که باز روشن میشد و دوباره همین سیکل ادامه داشت.
بردمش تعمیرگاه مجاز ال جی (خیابون بیستون مشهد).
کاری نیست که خودم (کاملاً بدون تجربه!) بتونم انجام بدم؟
نه شما دست نزنيد كار يه آدم فني هست -خرابتر ميشه
بله.
جایی در مشهد میشناسید که ببرم؟ (مركز خدمات ماشینهای ادارِی ایران (خیابان بهارستان) ببرم خوبه؟)
پیشبینی میکنید چهقدر هزینه نیاز داره؟
در مشهد نه شرمنده
تو تهران در خدمتتون هستم
به خیلی چیزها بستگی داره
همون تعمیر کارش رو میگم یه زنگ بزن نمایتدگی LG ما دیران پیگیر شو بهترین راه از لحاظ من اینه
*MoJtAbA* (18-09-13)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks