مشخصات دقیق سیستم به همراه واتاژ پاور رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با درود خدمت دوستان عزیز .
حدود یک سالیه که این کارترو بنده رو سیستمم دارم .
چند وقت پیش بود که صفحه یکم خط خطی شد و چند بار پرید و کامپیوتر ریست شد ازونجا که مادربردم تعمیر شدس حدس زدم مشکل ازمادر برد باشه . یه چند ماهی کامپیوتر خاموش بود تا اینکه امروز صبح روشنش کردمو دیدم راحت کار میکنه . حواسم به دمای کل سیستم بود که اصلا زیاد هم نشد ولی عصر باز کرش داد صفحه تا اینکه خاموش کردم خودم . بعد از روشن شدن صفحه یکم از مانیتور بزرگتر شده بود .
الان گرافیکو درآوردم و با آنبرد وصل کردم . و صفحه مشکلی نداره .
اینم بگم که درایور آپدیت بوده . گارانتی هم به اتمام رسیده .
حالا چه کنم من !!؟؟؟؟؟ :(
Main: Asrock A75M-HVS
CPU: AMD A8-3870K
GPU: Sapphire R9 280X Dual X OC
Ram: Axtrom 2*4Gb 1866
Power: Thermal Tech 750W
|
مشخصات دقیق سیستم به همراه واتاژ پاور رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-10-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همراه یه هارد 500 سیگیت و ssd 128 سامسونگ که ویندوز نصبه روش .
دقیقا همینی که داخل امضام هست .
راستی وقتی داخل تنظیمات مادربردمم هستم و گرافیک متصله بازم صفحه از مانیتور بزرگتره .
آخرین ویرایش توسط faridhitman در تاریخ 28-10-15 انجام شده است
یعنی پاور مشکل داره ؟! اینم بگم که با خرید این کارت پاوررو به 750 ارتقا دادم . کم بوده آیا ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین الان همه اینکارهارو کردم . باز صفحه از مانیتور بزرگتره !
توجه کنید که تو محیط داس هم صفحه بزرگتره !!!!! پس مشکل نرم افزاری نیست !!
یا گرافیکم مشکل دار شده یا شاید با مانیتورم به مشکل خورده که امکانش کمه !!
|
کلید AUTO روی مونیتور بزنید ببینید درست میشه . با تبدیل وصل کردید به DVIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتورم hd tv/monitor 27inch LG . با hdmi وصل کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با dvi وصل کنید نتیجه رو اعلام کنید .اگر بتونی از تصویر فعلی هم شات بگیری عالیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-10-15)
شات که گرفتم همون خود تصویر بود مشکلو نشون نمیداد . با گوشی عکس گرفتم که براتون میزارم الان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دنبال dvi هم هستم ببینم پیدا میکنم یا نه !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks