کسی نیست که بتونه منو راهنمایی کنه؟
سلام دوستان من یه کارت گرافیک 9600 gso دارم که روی بیشتر بازییهایی که سال 2011 به بعد اومده توی تصویر مشکل داره یا اصلا وسط بازی هنگ میکه یا blue screen میاد و ریستارت میشه.ایرادش هم به صورت نقطه نقطه های رنگی روی اشیا توی بازی یا اینکه بعضی از اشیا مثل تکه های شیشه شکسته میشن.در ضمن روی حالت اورکلاک دمای گرافیکم تا115 درجه بالا و پایین میره.مشخصات سیستمم رم 3gig 1066 مادر بوردم asus p5q سی پی یو هم core 2 due e8400 هست.اگه کسی میدونه ایراد از کجاست منو راهنمایی کنه.
|
کسی نیست که بتونه منو راهنمایی کنه؟
درود.
دمای بالای 100 درجه میتونه چیپ کارت گرافیک را دچار لحیم سردی کنه.
وقتی بازی می کنید،دمای کارتتون چنده؟
با Furmark و video card stability Test چند تا تست استرس بگیرید و دما را بررسی کنید که چطوره و یا در بین تست سیستم کرش میکنه یا خیر و اگر دما بیش از حد بالا رفت تست را قطع کنید(بالای 85 درجه)
دمای کارت اگه از 75~80 در بازی بالاتر بره میتونه باعث هنگ و کرش بشه
این نکته را هم اضافه کنم که 9600 یه کارت داغ هستش ذاتا و شاید نیاز باشه یه کولر بهتر واسش تهیه کنید.
با furmark تست گرفتم دما تا 115 که میرسه یه لحظه پردازش تصویر قطع میشه (یه چیزی تو مایه پایین اومدن فریم) دما یه هفت هشت درجه کم میشه دوباره آروم آروم بالا میره.خمیرسیلیکون رو تازه عوض کردم بهد از عوض کردنش سرعت گرم شدن گرافیک کم شد توی furmark به جز اینی که الان گفتم هیچ مشکلی وجود نداشت.درضمن چطوری بایند کولر قوی تر براش تهیه کنم؟
دمای 115 وحشتناکه! اصلا اجازه ندید دما از 85 بالاتر بره،نهایت 90 درجه.
برای تهیه کولر میتونید برید به فروشگاه های مختلف و بگید کولر گرافیک میخواهید. اکثر کولرهای گرافیک رنج متفاوتی از کارت ها را پشتیبانی می کنند.
برای کاربری شما به نظرم DeepCool 2000 حداقل کولری هستش که میتونه دمای 9600 را در محدوده ی مطمئن نگه داره:
DEEPCOOL - VGA Cooler - V2000
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش این کولر 50 تومنه. کولر های بهتری هم هستش در بازار اما با توجه به نوع کارتتون به صرفه نیست خریدش.
*MoJtAbA* (06-11-13), nima_hl (06-11-13), silentphoenix (06-11-13)
مشکلی که توی بازی دارم یعنی مربوط میشه به دمای گرافیکم؟آخه قبلا توی یکی از بازیها اون مشکلیو که در اول گفتم داشتم ورژن جدید تر درایور رو نصب کردم این مشکل کمتر شد یعنی توی تنضیمات بیشتر گرافیک بازی این مشکلات خودشو نشون میداد.به نظر شما این مشکل نرم افراری نمیتونه باشه؟یا ترکیبی از ایرادات سخت افزاری و نرم افزاریه؟
|
راستی به نظر شما با 100 تومن نمیشه یه گرافیک بهتر از xfx geforce 9600 gso خرید؟که پولمو به خاطر یه خنک کننده قوی هدر ندم؟
نه با 100 تومن چیز بهتری نمیشه گرفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط silentphoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks