ما شالله خود شما استادی عزیز.
گرافیک شما چه برندی؟مشکل نویز ولتاز شاید از جای دیگه باشه که به گرافیک برق درست نمی رسه.(یا نوسانات برق پاور باشه.)
|
کارت HD4850 512MB CLUB 3D هستش . پاور رو تست کردم ولتاژ ها نوسان ندارن احتمالش خیلی کمه که از پاور باشه یه کارت GF 9800 GTX رو سیستم گذاشتم مشکلی نداشت . فکر میکنم از تغذیه خود کارت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد P5Q PRO هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم هم فکر کنم دیگه باید ببرم گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای کارت در حالت بی کار 45 درجه هستش و این مشکل هم تو حالت بی کار وجود داره . یا...... چی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks