درود دوست عزیز
این برای SLI هست
منبع تغذیه چند واته؟ تو بازی های دیگه مشکلی نداره؟درایور بروز هست؟ میزان استفاده از حافظه و دما رو با GPUZ حین بازی چک کنید
سلام. گرافیک Esnoic Geforce GT 740 رو خریدم و به سیستم متصل کردم. اتصال 6pin پاور به گرافیک رو هم وصل کردم با این حال در بازی gta v با اینکه همه تنظیمات روی نرماله و بازی نشون میده که فقط از یک گیگ گرافیک استفاده می کنه بعد از چند دقیقه بازی محیط مشکل گرافیکی پیدا میکنه و از بازی میپره بیرون و ارور stop working. در حالی که با گرافیک HD 5450 قبلاً همچین مشکلی نداشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از کجاست؟ پاورم 380 واته، آیا گافیه؟ این اتصالی که در تصویر می بینید در بالای کارت گرفیک باید به کجا وصل بشه؟ آیا لازمه؟ تشکر
آخرین ویرایش توسط gomnam23 در تاریخ 08-07-15 انجام شده است
|
درود دوست عزیز
این برای SLI هست
منبع تغذیه چند واته؟ تو بازی های دیگه مشکلی نداره؟درایور بروز هست؟ میزان استفاده از حافظه و دما رو با GPUZ حین بازی چک کنید
nima_hl (08-07-15)
ذکر کردم در سوال که پاور 380 واته، درایور به روزه. بازی های دیگه مشکلی نداره، همین بازی هم تا گرافیک HD 5450 رو سیستم بود مشکلی نداشت، بعید میدونم مشکل از بازی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجایی که با بازی های دیگه این مشکل رو نداره، مربوط به خود بازی یا درایوره. نسخه جدید و بروزی از بازی رو نصب کنید. همچنین درایور رو از نو نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gomnam23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگر قطعات سیستم رو هم ذکر کنید تا کافی بودن پاور بررسی بشه
آخرین ویرایش توسط خبات کریمی در تاریخ 08-07-15 انجام شده است
gomnam23 (08-07-15), HEXATOR (23-10-15), nima_hl (08-07-15), خبات کریمی (08-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks