MasterLCD (05-09-10)
سلام
من حدود 1 ماه پیش یه مانیتور led ال جی گرفتم ولی هر چند وقت یک بار واسه خودش میره تو حالت stand by و مینویسه power saving و صفحش خاموش میشه این فقط وقتی اتفاق میوفته که صفحش برای مدت چند ثانیه خاموش میشه مثلاً موقع restart سیستم وقتی میره تو stand by باید 10 بار کامپیوتر رو خاموش روشن کنم و restart کنم تا دوباره صفحش روشن بشه لطفاً راهنماییم کنین
ممنون
MasterLCD (05-09-10)
|
کارت گرافیکتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
gt240 1024 ddr5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MasterLCD (05-09-10)
اگه براتون امکانش هست با یه مانیتور دیگه هم تست کنید حتی می تونید با یه تلویزیون lcd هم که ورودی hdmi داره چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
MasterLCD (05-09-10)
من تا همین 1 ماه پیش lcd داشتم و همچین مشکلی وجود نداشت این led های ال جی یه چیزی دارن به نام easy energy saver یا یه چیزی تو همین مایه ها که وقتی ویندوز رو تو حالت sleep میزارم بعضی اوقات قاطی میکنه و دیگه از حالت stand by خارج نمیشه و باید چند بار کامپیوتر رو روشن و خاموش و ریستارت کنم تا تصویر بیاد بعضی اوقا با 2 تا ریستارت درست میشه بعضی اوقات با 10 تا هم نمیشه خیلی عجیب غریبه خودم فکر میکنم یه جای کار میلنگه ولی نمیدونم کجاست یه بار همینطوری شد مانیتور رفت تو حالت power saving mode کیس باز بود داشتم قطعات رو دست میزدم که انگشتم خورد به پره کارت گرافیک یه دفعه دیدم تصویر اومد
آخرین ویرایش توسط mehdinet در تاریخ 04-09-10 انجام شده است
MasterLCD (05-09-10)
زمانی که این اتفاق میفته دکمه ی سورس رو بزنید ببنیدی تصویر میاد.
MasterLCD (05-09-10)
|
سورس کدوم دکمست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه دکمه خاموش و روشن مانیتور رو میگین قبلاً چند بار امتحان کردم
MasterLCD (05-09-10)
نه عزیز دکمه ای با نام SOURCE
هست
MasterLCD (05-09-10)
رو مانیتور دکمه ها اسم ندارن اگه دکمه power رو نمیگین پس احتمالاً دکمه تنظیم خودکار رو میگین ولی من وقتی این اتفاق افتاد و مانیتور رفت رو حالت stand by همه دکمه ها رو امتحان کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتادنه عزیز دکمه ای با نام SOURCE
هست
MasterLCD (05-09-10)
مدل دقیق را بفرمایید
MasterLCD (05-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks