اگر از بایوس مطمئن هستید میتونید با برنامه nv flash این کار رو انجام بدید .
از اینجا میتونید اطلاعات خوبی بدست بیاری
http://www.mvktech.net/
سلام
کارت من 260 gtx زوتاک هست 192 core هست و هر چی میخوام اپدیت جدید بریزم ارور میده و فقط بایوس خودش رو میشه دستکار کنم و اپدیت کم. ارور boad id بهم میده تو داس . با اینکه بایوس جدید رو bord id رو مثل بایوس خودم میکنم. چه کار کنم.
دوستان بایوس evga 260 gtx رو میتونم نصب کنم ؟؟؟؟
کمکم کنید
|
اگر از بایوس مطمئن هستید میتونید با برنامه nv flash این کار رو انجام بدید .
از اینجا میتونید اطلاعات خوبی بدست بیاری
http://www.mvktech.net/
چه فايده داره اين كار
استفاده از برنامه مخصوص evga
evrin1941 (22-08-09)
همون nv flash ارور board is mismatch میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با nbitor میتونید مشخصات سازنده هم ادیت کنید .
evrin1941 (23-08-09)
|
شما داری بایوسی رو روی این کارت فلش میکنید که سازگار نیست و گیر میده دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدش اینه بزن فلش میکنه ولی اگر کارتت از دست رفت گردن خودت :
* هم نام فایل بایوس هست احیانا نام رو عدد نزار حروف بزار .کد:nvflash[Space]-5[Space]-6[Space]*.rom
evrin1941 (23-08-09)
وقتی بایوس رو Mod می کنیم باید بالاخره با بایوس فعلی جایگزینش کنیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Modding بایوس می تونه شامل تغییر در ولتاژ چیپست، تغییر سرعت فن، تغییر فرکانس ها و ... بشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی نمیشه . من میخوام بایوس evga 260 gtx رو روی zotac 260 نصب کنم. این کد هم زدم اما در اخر بازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
board id mismatch میده . چه کنم ؟؟؟
من با این دستور هر بایوسی رو روی کارت فلش میکنم شاید ورژن NV Flash شما فرق داره !
من 5.72 بود .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks