سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wolf74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستمتون چی هست ؟
سلام خدمت همه ی اساتید من تازگی ها یک کارت xfx 6790 گرفتم ولی نمیدونم چرا بعد 3 ساعت mw3 mp بازی کردن سیستمم هنگ میکنه و باید ctrl+alt+del بگیرم تا درست بشه وقتی اینجوری میشه کلا تصویر قفل میکنه و کاری نمیشه کرد لطفا زود جواب دهید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wolf74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستمتون چی هست ؟
cpu:core i3 3.3 ghz
M.B:Asus p8h61 usb3
ram:4gb
POWER:green480w
فقط روی این بازی مشکل دارین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wolf74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تغییر تنظیمات بازی امتحان فرمودین؟
دمای قطعات رو کنترل فرمودین ؟(پردازنده و گرافیک کارت)
کارت گرافیک رو با نرم افزار Msi kombuster تحت فشار قرار بدین و در حین تست ، دمای اون رو کنترل کنید .
مثلا دمای گرافیکم چند باشه خوبه من نگاه کردم 53 بود با gpu-z
تنظیماتو عوض کردم فرقی نکرد
1-دمای 53 درجه خوبه ، اما برای چه زمانی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wolf74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که گرافیک کارت تحت فشار هست یا وقتی که بیکار هست یا به اصطلاح زمان Idle ؟
2-با نرم افزاری که در بالا گفتم کارت رو تحت فشار قرار بدین ، حداقل 15 یا بیست دقیقه و عملکرد کارت رو کنترل کنید.
3-تصاویر از تب SPD و Memory برنامه Cpu-z قرار بدین .
4-بایوس جدید برای مادربرد شما ارائه شده ؛ اگر بایوس سیستم قدیمی هست ، اونرو آپدیت کنید .
5-............
|
ویندوز شما باید 7 سرویس پک یک باشه و آخرین درایور گرافیک و چپست مادربرد رو نصب کنی حل میشه
در حالت idle 42 تا 45 در بازی تا 60 هم میره درایور 12.6 نصبه کل سیستم تازه گرفتم بایوس مادربورد نسخه 3505
ahmadreza1.jpgahmadreza.jpg
این هم برنامه cpu-z
ahmadreza.pngahmadreza2.png
من 4 سال پیش همچین مشکلی داشتم و یوقتایی کلا تصویر بهم میریخت و سیستم هیچ کاری نمیکرد بعد از کلی خرج که کردم و قطعات مختلف خریدم (هرچند در نهایت با همون قطعات یه سیستم دیگه جمع کردم) متوجه شدم که مشکل از رمها بوده!
توصیه میکنم اگه میتونین رمهارو با ماژول رمهای دیگهای جابجا و تست کنین ببینین مشکل فوق بازم پیش میآد؟
سوالات هوشمندانه بپرسید | اسپم نکنید | طرفداری از برند را رها کرده و واقعیت را ببینید | برای تشکر کردن، دکمه تشکر موجود است
mehrdad_ab (06-08-12), nima_hl (06-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks