deepcool v95
مناسب کارت شما حدود 40 تومنه
Aaron Swartz (25-03-16), DOOM999 (25-03-16), Westeros (25-03-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسی دوستان از راهنماییتون فقط من تا بعد از عید وقت نمی کنم کیس رو ببرم درست کنم .
الان فقط یه کلش بازی میکنم و فیلم هم نگاه میکنم مشکلی برای گرافیک پیش نمی یاد؟ دوستمون که گفته بود فن بغل کیس من که دیدم به جز فن پاور یک فن هم روی مادربورد بالای کارت گرافیک هست .
فعلا بزار رو آنبرد و کارهات روانجام بده تا سیزدهم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Westeros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
...
Westeros (25-03-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام من نمیدونم چطوری بزارم روی انبرد میشه راهنمایی کنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا تاپیکی در این مورد هست تو این انجمن ؟
کاربر فعال انجمن سختافزار
cpu شما چیه؟باید دید گرافیک داخلی داره یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Westeros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 26-03-16 انجام شده است
Aaron Swartz (26-03-16), Westeros (26-03-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید که اینقد سوال پرسیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cpu من : AMD Athlon II X3 450
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
سلام دوست عزیز اساس انجمن برای سوال کردنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Westeros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه پردازندتون گرافیک داخلی نداره .تنها راه همون استفاده از کارت گرافیکتون هست ولی کار زیاد ازش نکشید 630 کارت داغی نیست
سیستمو روشن کنید این برنامه رو نصب کنید با این برنامه دمای کارت رو چک کنید gt 630 دمای لودش از 75 درجه نباید بیشتر بشه ولی فکر کنم تا 85 خطری نباشه .ضمنا فنی که امید جان پیشنهاد دادن خنک ترین فن برای گرافیک شماست .کلا هیت سینک موقع تعویض عوض میشه ولی تعویضش رو اگه نمیتونید بدید تعمیرکار
CPUID HWMonitor Pro 1.23 نمایش عملکرد CPU
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 26-03-16 انجام شده است
Aaron Swartz (26-03-16), AMD>INTEL (26-03-16), Westeros (26-03-16)
کاربر شهرسختافزار
داداش این مدلی که شما گفتین من دیدم خیلی بزرگتر از فنی هست که زیر کارت گرافیک منه فن گرافیک من حد اقل یک سوم اینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فن مثل فنی هست که روی مادربورد و بغل رممه هست .
اندازه پیچ ها مهمه . این فن چند نوع سایز gpu رو پشتیبانی میکنه . بقیه رو باید از سایت دیپ کول چک کنی که با کارت شما سازگار هستند یا نه . اندازه فن به نفع شماست کارتت کمتر داغ میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Westeros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), DOOM999 (25-03-16), Westeros (25-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks