اگر اساسی میخوای درست بشه این فن رو بگیر
DEEPCOOL VGA Cooler V95
قیمت 33
درود
یک gt630 دارم فنش شکسته تصویرش هم گذاشتم از اساتید کسی مشهدی هست که منو راهنمایی کنه که این فن رو از کجا بخرم
اندازه فن: طول 8 سانت و قطرش 1 سانت (قطر با ارتفاع ؟)
گرافیکم اینه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
M3RS4D 50062 (02-02-15), Mehrdad.A 88 (02-02-15)
دوست عزیز همانطور ک آقا امید گل فرمودن بهتر هست کل سینک و فن رو تعویض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (02-02-15), Mehrdad.A 88 (02-02-15)
منم با امید جان موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-02-15), Mehrdad.A 88 (02-02-15)
بهترین کار تعویض هیت سینک هست که هزینه بالایی هم نداره و دوستان بهش اشاره کردن . ولی به فکر یک کار غیر استاندارد نیوافتادی . به یک شکلی بچسبون . واقعا تعمیر کردن و استفاده کردن لذتی داره ها
Mehrdad.A 88 (02-02-15)
آخه میخوام بفروشم اگه پول فن رو بکشم روش دیگه عمرن کسی بخره
فنش خیلی وقت شکسنه و الان هم فن یک cpu خیلی قدیمی روش هست فک میکردم فنش راحت گیر بیاد
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
فن پردازنده amd مخصوصا am2 -939 رو از سینکش باز کنی شاید به این بخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (04-02-15), M3RS4D 50062 (02-02-15), Mehrdad.A 88 (02-02-15)
فن خودش رو اصلا نگردید که من این کار رو برای یک کارت دیگه انجام دادم و پدرم در اومد نشد و حنی با شرکت سازنده حرف زدم با گارانتی حرف زدم حاضر بودم حتی پولش رو هم بدم ولی حاضر نشدن فن رو برام بیارن
Mehrdad.A 88 (03-02-15)
سرانجام برای گرافیکم فن پیدا کردم
بنظر شما این گراف رو چقد قیمت بزنم برای فروش ؟ (قاب رو فن جا نمیخوره)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 150-160برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (22-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks