مرسی .من می خواستم که یه GTX280رو بایه7300LE ببندم که مثله اینکه باید دو تا GTX280ببندم.درست میگم؟
مرسی .من می خواستم که یه GTX280رو بایه7300LE ببندم که مثله اینکه باید دو تا GTX280ببندم.درست میگم؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزيز چون هردو Nvidia هستن از نظر امکان پذير بودن ميشه. اما هيچ لطفي نداره. چون 7300LE مثل قطره اي در درياي GTX280 هست. اصلا کارآيي اون در GTX280 محو ميشه و انگار نه انگار که SLI بسته شده. به نظر من اينکار لطفي نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما دو تا GTX 280 خوب خيلي خوبه که SLI بسته بشن.
خیلی ممنون از راهنمای تون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (28-07-09)
SLI کردن این دو کارت گرافیک از نظر علمی غیر ممکن است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کارتهای گرافیک یکسان رو میشه در حالت SLI استفاده کرد.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
vandelin (28-07-09)
بله اشتباه بزرگی داشتم می کردم.خیلی ممنونم از راهنمای ها تون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (13-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks