شما با نرم افزار gpu-z يه عكس بگير اينجا بزار تا بشه راهنمائيت كرد
اينم لينك دانلودش :
http://www.techpowerup.com/downloads...-Z_v0.2.8.html
سلام دوستان
یه کارت گرافیکی دارم که نه CD اون هست نه جعبش ، برچسبس که روی اون هست نوشته GF 7600 GT و حتی زمانی که کامپوتر میخواد بالا بیاد هم مینویسه Geforce 7600 اما واقعیتش اینه که طی تحقیقاتی که شد و درایوری که برای Geforce 7600 از سایت Nvidia گرفته شد این اصلا مال این کارخونه نیست !
حالا من موندم چیکار کنم از کجا بفهمم اصلا این مارکش چیه ؟ مدلش چیه ؟
یه عکسم از چیپستش میزارم
ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم از کجا درایورش رو گیر بیارم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
شما با نرم افزار gpu-z يه عكس بگير اينجا بزار تا بشه راهنمائيت كرد
اينم لينك دانلودش :
http://www.techpowerup.com/downloads...-Z_v0.2.8.html
™Enter_The_Love (25-09-08), D J V A H I D (25-09-08), murizaki_2000 (25-09-08)
ممنون اما قبلا این کار رو کردم متاسفانه GPU-Z اصلا کار نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اروری که موقع اجرای برنامه میاد و بعد از زدن ok :
معلومه چون درایور نصب نکردی که GPU-Z بشناسه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Enter_The_Love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا عکس کامل ازش میگیری!
شاید قیافتن کسی شناخت...7600GT خیلی قدیمی نیست!
™Enter_The_Love (25-09-08)
به نظر من هيت سينك روي gpu رو بردار ببين روي چيپ چي نوشته
بعد درايوري كه براي سري 7 هست رو بگير و نصب كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
در ضمن بجز اون برچسپ اسم ديگه اي روي كارت ننوشته ؟
من میگم nVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB هست .. روی بارکدش دقت کنید ... درایورشو از این لینک دانلود کن : http://us.download.nvidia.com/Window...glish_whql.exe
اگر درست گفته باشم و درایور رو نصب کنی راه میوفته ...
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
روی چیپ نوشته Nvidia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دوست عزیز nVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت به نظرم کاملا تقلبی هست
دقیقا همین درایور رو گرفتم و نصب کردم و این ارور رو داد
100 % تقلبیه .. یه نگاه به فنش بندازین و با محصولات اصلیه NVIDIA مقایسه کنید متوجه میشید .. چون بارکدشو که چک کردم Invalid Product میزد ...
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 25-09-08 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
آقا متاسفانه باید بگم که این کارت ریمارک هستش . ببین نمیتونی از تو اینترنت درایورش رو پیدا کنی ؟ فکر کنم این حتی اندازه 6200 هم جواب نده !!! ببینم اینو چند خریدی ؟ گارانتی داره ؟ و اگر داره گارانتی کجاست ؟
بله همونطور که خودمم هم حدس میزدم تقلبیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اون قسمت قرمز سوالی بو د ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه سوالی بود که منم 2 روزه دربدر دنبالش تو اینترنتم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این والا مال من نیست نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks