مشخصات سیستم رو بنویسید
سلام
مشکلی که دارم اینه که وقتی که سیستم رو خاموش میکنم مانیتور خاموش نمیشه و پیغام check signal cable رو میده، یعنی حتما باید دستی خاموشش کنم. مشکل چیه و چه جوری رفع میشه؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omid756 در تاریخ 22-04-15 انجام شده است
|
omid756 (22-04-15)
مانیتور LG FLATRON E1941 . اینم بقیه مشخصاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
یکسری کارها رو انجام بدید .
اپدیت بایوس مادربرد بعد از اپدیت تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید .این کار رو انجام بدید نتیجه رو به من اطلاع بدید .
omid756 (22-04-15)
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت
بنده تجربه ای در مورد آپدیت بایوس ندارم. نگرانم آپدیت به درستی انجام نشه و سیستم روشن نشه. برنامه BIOS@ رو دانلود کردم ولی فایل آپدیت رو نتونستم پیدا کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و لینک دانلود بدید. مرسی
gigabyte GA-P41T-D3P
آخرین ویرایش توسط omid756 در تاریخ 22-04-15 انجام شده است
omid756 (22-04-15)
|
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
REV:1.3
این رو بگیرید و با @bios اپدیت کنید
http://download.gigabyte.cn/FileList...41t-d3p_f3.exe
omid756 (22-04-15)
با موفقیت آپدیت شد ولی بازم خاموش نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات بایوس رو دیفالت کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid756 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردت گرافیک آنبرد داره ؟
پاور سیستمت چیه ؟
M3RS4D 50062 (22-04-15), omid756 (26-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks