DOOM999 (31-08-18), SajjadKhati (30-08-18)
احتمالا کارت مشکل داره در قسمت HDMIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون موارد نرم افزاری رو اجرا کردی و کارت قبلی هم با همین کابل جواب میداده
DOOM999 (31-08-18), SajjadKhati (30-08-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
ویندوز رو دوباره عوض کردم. این بار که نرم افزار msi after burner را نصب کردم (نسخه ی 4.3.0) و در تنظیماتش در سربرگ on screen display ، گزینه ی toggle on screen display را روی دکمه ی f8 میذارم و با اونکه در سربرگ monitoring اش ، همه ی تیک های مولفه های مورد نظر زده هست اما وقتی فیلمی نمایش میده یا تستی میخوام با msi kombastor کنم ، وقتی f8 را میزنم ، اطلاعات را نمایش نمیده . هر دکمه ی دیگه ای بجای دکمه ی f8 را هم ست کردم ولی بازم نمایش نمیده . توی ویندوز قبلی که همین ویندوز بود ، خوب بود. درایور هم همون نسخه ی 399.07 هه.
مشکل از کجاست؟
این نرم افزار ، پیشنیازی که نداره؟
-------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
نسخه ی 4.5 را دانلود و نصب کردم ، درست شد.
جای تعجب اینجاست که در ویندوز قبلی که نصب بود و همین ویندوز بود ، نسخه ی 4.3 جواب میداد
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-08-18 انجام شده است
Speed Racer (22-09-18)
سلامی مجدد
Tomb raider 2016 را تست کردم . با همون ریزولیشن ۷۲۰ * ۱۲۸۰ و تنظیمات متوسط (توی gtx 750 ، تنظیماتی پایین تر از متوسط بود) و anti alias روی دومین گزینه که دقیق اسم شو نمیدونم ، حداقل ۳۷ فریم داد ولی حداکثرش بالای ۶۰ فریم باید بده و نصف اوقات تا حداکثر توانش استفاده نمیشد و تا ۹۰ درصد بود. چون نمیدونم واسه ی نرم افزار msi after burner هست یا نه ، توی بازی ها انگار فرکانس مانیتورمو میشناشه که ۶۰ هرتز هست و از ۶۰ فریم انگار بالاتر نمیره.
ولی بصورت میانگین تقریبا بیش از نصف اوقات ، همون ۶۰ فریم بود.
نکته ی جالب اینه که با اون نرم افزارها که تست میگرفتم فرکانس هسته ها را که اورکلاک هم میکردم ، به زور تا ۱۱۱۰ الی ۱۱۷۰ مگاهرتز میرفت ولی توی بازی اورکلاک نکردم ولی فرکانسش روی ۱۲۲۵ قفل بود!
Speed Racer (22-09-18)
سلامی مجدد
یه نکته ی جالب اینکه (درباره ی مشکل صوتی پورت hdmi این کارت) وقتی روی هایبرنت میذارم و دوباره روشن میکنم ، صدای hdmi اش درست میشه ولی با ریست و خاموش کردن ، مشکل داره .
دلیل اش چی میتونه باشه؟
کلا چیز عجیبی هه که معلوم نیست مشکل سخت افزاری هه یا نرم افزاری!
Speed Racer (22-09-18)
این نشونه خاصی نیست فقط تعمیرکار میتونه مسیر رو بررسی کنه . ممکنه به دلیل کنده شدن یکی از قطعات smd باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (06-09-18), SajjadKhati (06-09-18)
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد امید ، برای اورکلاک ، باید بصورت میلی ولت ، ولتاژ اعمال کرد؟ یعنی اینکه یک ولت یا دو ولت ، بداش عدد بزرگی هه ، درسته؟ بعد اینکه چند میلی ولت باید ولتاژ اعمال کرد؟ یا اینکه چند میلی ولت ، افزایش داد؟
Speed Racer (28-01-19)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چقدر کمتر ولتاژ بدی بهتره از پایین ترین حد شروع کن تا با فرکانس مورد نظر به پایداری برسی
مینی ولت بله
SajjadKhati (28-01-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
کارت های سری اورکلاک ، معمولا چند مگاهرتز اورکلاک میکنن؟
حداقلش از چند میلی ولت شروع میشه؟
مقدار ثابتی ندارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت باید پله به پله پیش رفت
SajjadKhati (29-01-19)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا از 115 مگاهرتز برای کلاک هسته ، بیشتر نمیشه اورکلاک کرد . در بهترین حالت ، از 125 مگاهرتز دیگه بالاتر نرفت . (پایدارترینش ، مقدار 100 مگاهرتز هه) . کلاک حافظه ، محدودیت خاصی نداره . gpu voltage و power limit را هر کدوم از 3 درصد تا 25 درصد تغییر بدیم ، فرق خاصی نمیکنه .
ولی من توی youtube دیدم ، همین مدل را طرف تا 160 مگاهرتز برای حافظه ی هسته ، اورکلاک کرده بود . البته نمیدونم تست هم گرفت یا نه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks