برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ).چه نسخه ای از کاتالیست رو نصب کردی ؟
با سلام
بنده جدیدا یک سیستم جدید جمع کردم بدون مانیتور چون یه مانیتور 900*1600 داشتم.
مشخصات سیستم :
کارت گرافیک:AMD R9 290
مادربورد:asus z97 delux
پاور:corsair 850
تا اینجا فهمیدم که تبدیلی که در بازار برای dvi-d به vga وجود داره کار نمیکنه
رفتم یه تبدیل hdmi به vga گرفت به قیمت 59 هزار تومن که تصویر داره ولی وقتی درایور amd رو نصب میکنم تصویر،کیفیتش داغون میشه و تو تنظیمت هر چی گشتم رزولوشن 900*1600 پیدا نکردم ،وقتی سیستم رو به TV که ورودی hdmi داره وصل میکنم همه چیز ردیفه در نتیجه کارت گرافیک درسته و درایورش رو هم درست نصب کردم حالا به نظر شما من چیکار باید بکنم؟راستی روی همین کانورتوری که خریدم نوشته تا 1080p رو ساپورت میکنه!
|
برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ).چه نسخه ای از کاتالیست رو نصب کردی ؟
abbasghamary (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14), SajjadKhati (10-08-14)
نسخه 14.4 رو نصب کردم اون کار رو هم انجام دادم هیج فرقی نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbasghamary (09-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14), SajjadKhati (10-08-14)
کیفیت تو حالت نصب ویندوزچطوربود؟
abbasghamary (09-08-14)
نسخه 14.7 رو هم میگیرم
موقع نصب windows وصل به tv بود چون تبدیل نداشتم وقتی درایور رو unistall میکنم کیفیت خیلی خوب میشه ولی رزولوشن دقیق میشه 720*1280 و همیشه هم نام مانیتور نام همون کانورتور نشون میده
آخرین ویرایش توسط abbasghamary در تاریخ 09-08-14 انجام شده است
|
اگر با نصب درایور جدید هم تاثیری نداشت . احتمال زیاد تبدیل مورد استفاده باعث ایجاد نویز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbasghamary (10-08-14), Morteza.m1371 (09-08-14)
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم تمام تبدیل ها فقط دو رزولوشن 720*1280 و 1080*1920 رو پشتیبانی میکنن،ولی مانیتور من 900*1600 هستش):
نویز در تبدیل به هیچ وجه باعث کم شدن کیفیت نمیشود!
دوست عزیز شما تبدیل رو عوض کردید با یکی دیگه تست کنید؟
مسلح شو به آنچه در توان داری!
باکابل Hdmi هم یه تست بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks