AMD>INTEL (22-04-10), D J V A H I D (22-04-10), ripek (22-04-10)
درود به همگي
من تو اين چند وقته 5 تا سيستم واسه اقوام بستم 3 تاش مادبرد Asrock M3A785GXH بود و 2 تاش هم Asrock M3A770DE هيچ مشكلي هم ندارند و مثل ساعت كار ميكنند و همه راضيند.
ولي هر وقت ميرم بازار يكي ديگه بخرم سراغ مادبرد ها رو (از فروشنده هائي كه ندارند) ميگيرم همه ميگن آشغاله. خوب اين يه مقدار تو ذوق من و دوستانم زده.
با توجه به اينكه ميبينم دوستان زيادي از اين مادبردها تهيه ميكنند ميخواستم ببينم آيا دوستان مشكلي با مادبرهاشون دارند يا نه؟
AMD>INTEL (22-04-10), D J V A H I D (22-04-10), ripek (22-04-10)
|
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن
آدم یه خورده بیشتر پول میده خیالش راحتتره
از همین چیپستها روی بردهای دیگه مثل MSI دوستان گرفتند و مثل ساعت کار میکنه
مثلا مادربورد msi 785 e 53 با قیمت 124 تومن
ساپورت رم DDR3 تا 2133
خوب کسی که مغز خر گاز نزده عمرا طرف یه ازراک بی ننه بابا نمیره !
به نظر من اگر کسی میخواد سیستم خوبی ببنده بهتره قطعات اصلی مثل مادربرد و پردازنده و رم رو اصیل بخره و و پول خرید هارد و کیس رو کم کنه بره یه هارد و کیس دست دوم ارزون گیربیاره و سر دوماه بعدش بره هارد وکیس خوب بخره.
البته اگر تفاوت قیمت مطرح باشه.
امیدوارم از نظرم ناراحت نشده باشی عزیز سر دلسوزی گفتم.
ripek (22-04-10)
درود
هدف من اينه كه فقط دوستاني كه از اين نوع مادبردها خريدند بگن كه آيا راضي هستند يا نه
آخرین ویرایش توسط MicroSystem در تاریخ 22-04-10 انجام شده است
البته به حرف فروشندها هیچ اعتمادی نیست !!!! خودش نداره میگه آشغاله با 40 جور بهانه !
DX400
MicroSystem (22-04-10), ripek (22-04-10)
من یه دونه 785GMH دارم. واقعا عالیه.الان نزدیک 4 ماهه دارمش.یه دون 240 را تا 3.5 اور کردم و تقریبا 24 ساعته روشنه بدون کوچکترین مشکلی. باهاش همه کاری هم کردم.
آخرین ویرایش توسط mhadi در تاریخ 22-04-10 انجام شده است
mohammad1985 (23-04-10), ripek (22-04-10)
من چندين بار مدلهاي مختلف اين شركت رو امتحان كردم .المانهاش نسبت به شركتهاي ديگه حرفي براي گفتن نداره . به نظر من الايت از اين بهتره
ripek (22-04-10)
|
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به چشمای خودتون بیشتر اعتماد دارید یا به حرف مردم ؟
اینهمه تاپیک زدیم و مخالفین اومدن صحبت کردن ولی بنده یک دلیل منطقی برای بد بودن این برند ندیدم
دوستان اینجا دارای سواد خیلی بالاتری از من و اکثر فروشندههای بازار دارند ، زمانی که اینجا با این همه امکانات یک دلیل ارائه نشد صحبت فروشندگان بازاری به نظرم به هیچ عنوان نمیتونه قابل اعتنا باشه
یکی از معدود برندهائی که بقول شما ننه و باباش مشخصه همین ازراک هستش ( تقریبا میشه گفت تنها برند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازراک فرزند ایسوس دارای شناسنامه و ریزومه کاملا مشخصی هستش که قبلا خیلی روش صحبت شده
به هر حال بنده هم به عنوان عضو کوچکی از این انجمن باید عرض کنم که بنده مغز خر گاز نزدم ولی مادربرد سیستمهام ازراکه ، در سال گذشته هم تعداد زیادی از دوستان رو به خرید از این برند توصیه کردم
با اخلاقی که از ایرانیها سراغ دارم اگر دوستان با این برند مشکلی داشتن تا حالا 100 بار با بلدوزر از روم رد شده بودند و همه جا جار میزدند
alirezairan (23-04-10), Hamid2547 (23-04-10), kakihot (22-04-10), MicroSystem (22-04-10), ripek (23-04-10)
امید جان میشه لطف کنی در مورد المانها و مدلهائی که تست کردی یکم بیشتر توضیح بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درست خاطرم مونده باشه این چندین مدل شما یکی دو مدل 775 مربوط به سالهای پیش بود
kakihot (22-04-10), MicroSystem (22-04-10)
ارزاك يك برند درجه دو هست . اينو همه دنيا قبول دارند .
MicroSystem (22-04-10), reza76622201 (25-04-10)
امید جان از شما با این همه تجربه بعیده یه همچین صحبتی بکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر شرکت مادربرد سازی مادربردهای مختلفی میسازه برای مصارف مختلف ، مثلا گیگا یه مادربرد ud9 میزنه یه مادربرد ud3 این دلیل نمیشه که چون ud9 یکی از بهترین مادربردهای آورکلاک هستش پس ud3 هم همون کیفیت رو داره
ازراک هم یک سری مادربرد تولید میکنه ، ممکنه مادربردی نداشته باشه که با ud9 برابری کنه ولی این دلیل اون نیست که مادربردهاش نتونه از ud3 بهتر باشه
به هر روی شما هر سری در مورد ازراک یه مطلبی میفرمائید که منو قانع نمیکنه ، قبلا میفرمودید باید زمان بگذره ، زمان مثل برق و باد گذشت و مادربردهای ازراک همچنان به راحتی کار میکنه ، حالا میفرمائید چندین بار تست کردید و المانهای ضعیفی داره که باز این صحبت نمیتونه درست باشه
.D3VIL. (22-04-10), alirezairan (23-04-10), Hamid2547 (23-04-10), kakihot (23-04-10), M A H R A D (23-04-10), MicroSystem (22-04-10), P.Pod (23-04-10), ripek (23-04-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks