برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط InShape برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام دوست عزیز
خوب مشا ا... اسوسی که شما در پست پایین تر لینکش رو قرار دادید بی در و پیکر تر هست :دی به شخصه صد مدل سراغ دارم از کارخانه هایی که برند اسوس رو تقلبی تولید می کنند
و اگر اطلاعات داشته باشید Hyper memory تکنولوژی ATI هست پس اون که روی کارت نوشته شده Hyper memory دلیلش هم نرم افزاری هست و کار درستی هست که بر روی PCB تولید شده عدد physical رو درج کنه نه عدد Virtual این می تونه صداقت یک شرکت رو برسونه در مورد بایوسش هم می تونست یک بایوس بنویسه براش با رم 2 GB اما خوب این شرکت مثل یک سری از شرکت ها انقدر کوچک نیست که بیاد این کار رو انجام بده
در صورتی که هم در این زمینه اطلاعاتی خواستید در در اختیارتون قرار بدم خودتون می دونید چقدر گرافیک 2 GB در بازار وجود داره با قیمت 40 تا 100 هزار تومان !!!
اینتل قطعات رو برای ریویو و تست تقریبا کسی نداد نگاه کنید وقتی اینتل الان 4 ماه که سوکت 2011 رو واسه تست در اختیار تستر ها قرار داده یا اینکه سی پی یو مثل 980x قبل از ارائه به بازار 6 ماه در اختیار تستر ها بود
اما در مورد سندی ها متاسفانه NDA تایم دقیقا وقتی تموم شد که سری Retail ارائه شد پس وقتی برای اصل کار وجود نداشت طوری که همه تست کنند و به دلیل مشکلی که در کار با اون ها وجود داشت همه بیشتر صرف نظر کردن با پیدا کردن روش اون بودند اما ایرادی هم که وجود داشت به مرور زمان اتفاق می افتاد نه اینکه در لحظه معلوم بشه
بعدش هم دوست عزیز من خودم به شخصه کارت گرافیک 4890 از برند اسوس گرفتم با گارانتی داخل ایران یعنی یک شرکت رسمی وارد کرده بود و از کمپانی اصلی وقتی روشن شد صفحه خط می انداخت و بلافاصله بعد از اون هم درون ویندوز صفحه ابی می داد ایا این دلیل میشه که شرکت اسوس تقلب کار هست؟
این پست شما یکم درست نباشه اما دوست عزیز ما خودمون به شخصه شاید خیلی ایراد ها از خیلی برند ها دیده باشیم اما خوب به دلیل اینکه در مورد یک محصول بوده نیومدیم موضوع رو بزرگش بکنیم این دلیل نمیشه که من طرفدار اون شرکت باشم یا خیر این مساله اینجاست که وقتی بیش از 100 نفر تاپیک رو مطالعه می کنند و مطلبی که در مورد یک جنس باشه مشکل داره و نمیشه به کل نسبت داده بشه
Bookmarks