چندی پیش تصمیم به خرید یک کارت گرافیگ گرفتم و یکی از کارت ها انتخابی من Gigabyte GV-N560SO-1GI بود.در حین تحقیق در مورد این کارت به نکته بسیار جالبی برخورد کردم که لازم دانستم این موضع را با دیگر کاربران به اشتراگ بگزارم.
یکی از کاربران نیز مانند من به دنبال این کارت بود و به گفته او ظاهر کارت و مشخصات آن و تبلیغاتی که برروی امکانات این کارت شد،این کاربر را مشتاق تهیه این کارت نمود و در آخر نیز آن را تهیه کرد.
dsc03969bz..jpg
اما بعد از خرید این کارت و باز کردن آن با یک صحنه بسیار عجیب برخورد نمود!!!!بر روی PCB کارت عبارت GV-N460SO-1GI حک شده بود!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dsc03973d..jpg
البته گیگابایت ید طولایی در اینگونه اشتبا هات دارد و در کارت های قبلی این شرکت مانند HD4550 و HD 5670 نیز چنین اتفاقاتی رخ داده بود.اما این کاربر برای اینکه به ماهیت اصلی این کارت پی ببرد نرم افزرا GPU-Z را اجرا نمود:
dsc03958ce..jpg
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید نام این کارت GTX 560 TI نشان داده می شود اما نشان داده نشدن برخی از اطلاعا مانند نوع تکنولوژی و تاریخ عرضه از نکات بحث بر انگیز می باشد.
از آنجا که به ادعای گیگابایت این کارت از نوع اورکلاک شده یا به اصطلاح Super Overclock می باشد این کاربر اقدام به اجرای نرم افزار 3d mark 06 نمود:
dsc03955mt..jpg
همانطور که مشاهده می کنید پس از مدت 6 دقیقه پیغام Error ظاهر شد و کارت نتوانست این تست را پشت سر بگذارد.
سپس این کاربر اقدام به اجرای نرم افزار Fur Mark نمود :
dsc03959g..jpgdsc03968b..jpg
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید بعد از اجرا 10 دقیقه تست این نرم افزار نیز دچار مشکل شد و به اصطلاح کرش نمود.
حال سوالی که برای من مطرح شده این می باشد که آیا شرکت بزرگی مانند Gigabyte چه گونه دچار چنین اشتباهاتی می شود و آیا نظارت کافی برری محصولات خود ندارد.
خودتان قضاوت کنید!!!!
منبع
Bookmarks