رمهای استفاده شده در کارتهای گرافیک البته سری جی دی دی ار 3 کدام یکی از شرکتهای معروف تر و بعتر هست ؟یا اصلا تفاوتی بین اونا نیست؟پیپ لاین مورد اسفاده شده در کارتهای گرافیک به چه معنی هستش و وظیفه اون چی؟با سپاس
رمهای استفاده شده در کارتهای گرافیک البته سری جی دی دی ار 3 کدام یکی از شرکتهای معروف تر و بعتر هست ؟یا اصلا تفاوتی بین اونا نیست؟پیپ لاین مورد اسفاده شده در کارتهای گرافیک به چه معنی هستش و وظیفه اون چی؟با سپاس
|
|
Administrator
یکی از بهترین تولیدکننده های چیپهای مموری ( گرافیک) ، کمپانی Infineon هست ...
چیپهای GDDR3 خودشون به دو دسته تقسیم میشن :
1. چیپهای 2 نانو ثانیه ای
2. چیپهای 1.4 نانو ثانیه ای
که هر کدوم از اینا میتونن در کلاک خاص خودشون کار کنن
===
در مورد GPU Pipe-Line بهتون توصیه میکنم اینجا رو بخونید :
http://www.devmaster.net/wiki/GPU_pipeline
سوالی بود در خدمتیم ...
سپاس
Senior Member
مطمئنی 2 دسته؟ یحتمل اونجا که شما زندگی میکنی 2دسته هستن.. دم خونه ما دسته ندارن انواع و اقسام دارن از 2.5 تا 1 حداقل من دیدم با چشم خودم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MOHGOLD (29-04-07)
تایید میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
چه خوب ...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه دونه از این کارتایی که چیپهاشون 2.5 هستند میشه بگی ...؟
مخلصیم
Senior Member
کلا کارتهای سری 5700U که اولین DDR3 ها بودن.. همگی باس 800-800 داشتن.. اکثرا 2.5 و 2 نانو..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق لیست هاینیکس حتی 333 هم تولید میشه:
http://www.hynix.com/datasheet/eng/d...M&SUB_RAM=256M
اینم اوایل عرضه ...
Higher clock speeds and lower power consumption highlight the main benefits of GDDR3 memory over DDR2, but the FX 5700 Ultra only scratches the surface of GDDR3's capabilities. Samsung currently makes GDDR3 chips rated for operation at speeds up to 800MHz—300MHz faster than its best DDR2 chips
اگه حالشو داشتم مستقیم از خود دی رم روی کارت برات شات پیدا میکردم.
Shahryar (28-04-07)
|
|
कभी हार
این را ببینید برای تکمیل حرف شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی این عکس آخر بالایی FX 5700Ultra هست با GDDR3.
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
333 ? برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موقع چه صفایی میکردن ( میکردیم!) با این 5700 Ultra ... دلشون خوش بوده GDDR3 دارند ! بگذریم ...
خودم امروز میرم ببینم چی گیر میارم ! ( به زور گیرش میارم این 2.5 نانو رو !!!)اگه حالشو داشتم مستقیم از خود دی رم روی کارت برات شات پیدا میکردم.
Administrator
بالاخره یه دونه 2.5 نانو گیر اوردم ... این هم عکسش :
===
دیگه این حرف شما هم اشتباهه ! چون کارت 8800 Ultra از چیپهای GDDR3 - 0.8ns استفاده میکنه ...دم خونه ما دسته ندارن انواع و اقسام دارن از 2.5 تا 1 حداقل من دیدم با چشم خودم..
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 08-05-07 انجام شده است
Senior Member
البته اون 2.5 که DDR2 هستش.. نه 3..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون 8.0 هم خاطر ساختار سفارشی تولید شده... چون قاعده بر این بود همه شرکتها بالای 2000 رو برن رو GDDR4 و نقص طراحی قسمت تغذیه دست انودیا و ATI رو بست.. کما اینکه فقط جت وی ( یادمه یه زمانی دوستان همین برد ساز بزرگ رو مسخره میکردند) امد و نشون داد که چه تیم طراحی قدرتمندی داره..
Emperatour (08-05-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks