سلام آقا سجاد.
نه پسش ندادم...
سیستم رو بستم و تست کردم، روی ویندوز 10 بدون آپدیت و قدیمی، همش صفحه آبی میداد. ویندوز 10 جدید نصب کردم مشکل فعلا رفع شده خداروشکر.
در نرم افزار افتر افکت، بدون مشکل اجرا شد، بدون ارور Mercury PlayBack Engine رو فعال کردم (بصورت HW فعال هست) و همه چیز کار میده. پلی بک انتظار داشتم سریعتر باشه ولی از سیستم قبلیم خیلی زیاد سریعتره. شاید ده برابر.هر ثانیه بصورت متوسط 6تا7 فریم روی نصف رزولوشن واسم پلی بک میکرد در انیمیشن سنگین، سیستم قبلیم شش دهم در هر ثانیه بود. یعنی روی یک چهارم رزولوشن فکر میکنم راحت بشه کار کرد و اذیت نشد.
عکس:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دقت کنی میبینی سی پی یو داره ازش استفاده میشه، گرافیک هم همینطور ، به بسامد گرافیک در GPU Z نگاه کن،887 مگاهرتز، یعنی داره ازش استفاده میشه.
======
ولی خب در نرم افزار پرمیر پرو واقعا جالب بود، رندر کردن به طرز وحشتناکی سریع تر از سیستم قبلیم انجام شد. روی سیستم کور آی 5 سندی بریج، شاید یک پروژه حدود 12 دقیقه طول میکشید،من میرفتم کارامو انجام میدادم برمیگشتم ببینم تموم شده یا نه! ولی اینبار فکر نمیکنم به یک دقیقه رسید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دقت کنی میبینی سی پی یو و گرافیک بطور کامل ازشون استفاده شد و واقعا احساس بهتری دارم از خریدم.
لینکی که آقا امید هم دادن چک کردم نوشته فقط در Ray Tracing ،فقط هم در قسمت GPU Ray Tracing مخصوص گرافیک های انویدیا هستش وگرنه Cpu Ray Tracing که کمی کند تر انجام میده،بطور کامل فعال هست.
یعنی چیزی از دست نمیدی،شاید مقداری سرعت. من نگران این بودم که به کل ساپورت نشه،ولی خداروشکر اینجور نیست.
امیدوارم این توضیحات بدرد شما و خرید بعدیتون بخوره آقا سجاد. سلامت باشین،سوالی داشتین در خدمتتون هستم جناب.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks