قیمت کارت گرافیک GT 1030 به فرض 70 دلار
قیمت دلار 3245
تعرفه گمرک 4 درصد
مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد
شرکت گارنتی کننده هم معلوم نیست چند درصد می خوره
من کلا که حساب کردم باید ضربدر 4000 هزار تومان کنیم تا نرخش در ایران بدست بیاد اگه بیشتر دارن می خورن، قیمت هنوز حبابه و باید بزاریم واقعی بشه. فقط نباید خرید مجبور می شن ارزون کنن
چون دلار تقریبا 3 برابر شده، جدا از اینکه باید 200 درصد روی خود گرافیک بیشتر پول بدیم هزینه های جانبی هم باعث شده که برای تعرفه گمرک، هزینه حمل و نقل، درصد شرکت گارانتی کننده و ... به اندازه دو برابر قیمت همون کارت گرافیک پول بپردازیم
آقا سجاد من داشتم با یکی از دوستان انگلیسی زبان چت می کردم و ازش خواستم که بگه چه دی وی دی رایتری بخرم بهتره و چند مدل براش نوشتم گفت دی وی دی رایتر منسوخ شده باید بلوری بخری و وقتی گفتم که قیمت دی وی دی رایتر بلوری در ایران 300 هزار به بالاست تعجب کرد یا وقتی گفتم i7-7700k رو 300 درصد گرونتر از بازار جهانی می خریم باور نمی کرد گفت همین سی پی یو رو با این قیمت کسی اینجا نمی خره به اون صورت
آقا سجاد زدی تو هدفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی عمده بخری ارزون تر حساب می کنن
در ضمن شما اگه همین کارت گرافیک GT 1030 رو همون 70 دلار خرده فروشی حساب کنیم می شه 227000 هزار تومان
حالا 4درصد تعرفه گمرگ + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده رو حساب کن برای هر کارت درمیاد 30 هزار تومن به نظرت زیاده
پس می بینی که تعرفه گمرک بالا نیست بلکه عده ای برای دوشیدن مردم از هر حیله و ترفندی استفاده می کنند
به همین خاطر خداوند سوره ای رو برای همین موضوع بسیار مهم نازل کرد که:
وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ : وای بر کم فروشان
اگه تفسیر کنیم وای بر گران فروشان هم معنی میده

Bookmarks