با کارتهای سری 5000 میتونید کراس کنید . یک کارت مثل خودتون پیدا کنید و کراس کنید . پاورت مشکی نداره برای کراس یه 5770 دیگه.البته خیلی لبه مرزه . در کل پیشنهاد خرید یک کارت gigabyte r7 260x با قیمت 540 هست
سلام دوستان من یه کارت گرافیک 5770 سافیر وپور ایکس دارم میخوام با یه 5970 کراسس کنم میشه با اینکارت گرافیک کراسس کنم ؟
سوالم بعدیم اینه که اصلا بنظرتون با چه کارت گرافیکی کراسس کنم؟ یااصلا ارزش کراس کردن داره ؟
با توجه به سیستمم نیاز به سخت افزار اضافه هست یا نه واسه کراسس کردن ؟
اینم سیستمم
cpu : i7 870
ram : 4 1333 البته میخوام ارتقا بدم به 8
vga : sapphier 5770 vapor-x
mb : giga-p55-usb3
power : green 550W
|
با کارتهای سری 5000 میتونید کراس کنید . یک کارت مثل خودتون پیدا کنید و کراس کنید . پاورت مشکی نداره برای کراس یه 5770 دیگه.البته خیلی لبه مرزه . در کل پیشنهاد خرید یک کارت gigabyte r7 260x با قیمت 540 هست
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zed_pish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5770 با خودش و 5750 فقط کراسفایر میشه
بستگی به این داره که یدونه 5770 دیگه را با چه قیمتی تهیه کنید
اگر زیر 200 بخرید گزینه بدی نیست ولی بهتره کارتتون را بفروشید و گرافیک جدیدتر تهیه کنید
*MoJtAbA* (15-06-14), ABS92 (15-06-14), mehrdad_ab (16-06-14), Rezasam1 (15-06-14), zed_pish (15-06-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از اینکه پاسخ دادید 2 تاسوال دیگه 1- بریجش تو بازار هست ؟ قیمتش رو میدونید ؟ الان عینه کارت گرافیک خودمو بخوام بخرم چند درمیاد ؟
روی گرافیک های جدید احتیاج به بریدج نیست .چارت کراس فایر
AMD_CrossfireX_Chart_compatibility_between_all_cards.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه این لینکرو نگاه کنید 4-3 نوع چارت گذاشته AMD CrossfireX Compatibility Matrix | WSGF
|
1- بله هست . اگر تهرانی باهام هماهنگ کن بیا فروشگاه هدیه بهتون تقدیم میکنم ( فکر کنم 5- 10 تومان میفروشند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zed_pish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بگردید اگر گیر بیاد باید همون حدود 200 باشه 10-20 تومن پائین بالا
*MoJtAbA* (15-06-14), mehrdad_ab (16-06-14), zed_pish (16-06-14)
تو این چارت هم همانطور که گفته شد فقط با 5750 یا مثل خودش کراس فایر میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zed_pish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم نظرتون رو کرافایر دوتا 7770 بدونم روی برد H97 گیگا بایت گیمینگ یا خرید یک کارت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه این رو در نظر بگیرید :
در دو صورت
1-خرید برد جدید h97 و خرید کارت دوم ؟
2- خرید یک کارت جدید ؟
کدوم منطقی تره
}
CPU :4460
SSD : 128
PSU :600
{
GA-H97-Gaming 3 برد بسیار خوبیه . قابلت کراس فایر 2way هم دارد .مدل دقیق پاورتون هم ذکر کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در کل میتونید این دو کارت رو کراس کنید بدون مشکل
*MoJtAbA* (27-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks