اين كه شده سه تا.. دي
داداش من خود 20R315B دارم عاليه قيمتش هم مناسبه و خوشكل.
سلام بین خرید این دو تا مانیور موندم لطفا بگید کدوم بهتره.
samsung s20v315b
samsung s20r316b
samsung S20G315B
|
اين كه شده سه تا.. دي
داداش من خود 20R315B دارم عاليه قيمتش هم مناسبه و خوشكل.
به آی دی توجه بفرمائید ایشون میتونند خواهر یا آبجی باشن ولی نمیتونند داداش باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fatemeh joon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مشخصات مدل دوم در اینترنت نیست ولی مدل اول و سوم دارای مشخصات یکسان هستند
از نظر ظاهری هر کدام را پسندیدید خرید بفرمائید
fatemeh joon (14-06-13), Moein (14-06-13)
من با این سه مدا تا حالا برخورد نداشتم ولی AOC و ASUS رو با کمی هزینه بیشتر بهتون پیشنهاد میکنم به بعد از اون LG و در گزینه اخر سامسونگ به نظر من ادم باید برای هر وسیله ای که زیاد ازش استفاده میکنه ارزش قائل باشه مخصوصا مانیتور که یکی از اجزای مهم سیستم پس بهتره یکم بیشتر برای چشماتون خرج کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fatemeh joon (14-06-13)
بالاخره یه نفر فهمید من ابجی امبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (16-06-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks