AMD>INTEL (18-07-10), mehrdad_ab (15-07-10)
دوستان بحث گارانتی با قیمت جداست الان گارانتی داریم که وقتی محصولی برگشت می خوره هیچ کس جوابگو نیست اما وقتی قراره پول گارانتی بدم من خودم به شخصه دوست دارم از گارانتی استفاده کنم که جوابگو باشه .
بحث تبلیغ برای هیچ شرکتی نیست اما دریا جز شرکتهای هست که تو این چند سال از لحاظ گارانتی مشکلی نداشته . دقت کنید بحث من گارانتی نه قیمت.
AMD>INTEL (18-07-10), mehrdad_ab (15-07-10)
عزیز جان آخه به چه قیمتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر ما با گارانتی خوب دیگه مشکلی داشتیم که بیام پول به این شرکت دزد بدیم
بنده کارت 5850 سافایر با گارانتی خوب و پاسخگو هفته قبل خریدم 310 تومان
حالا این شرکت دریا کامپیوتر همون کارت رو داره قیمت میده 390
شرکتهای دیگه هم نگاه به دزدترین شرکت میکنند و قیمتهاشون رو بالا میبرند
شما به من بگید بابت این افزایش قیمت چه چیزی به مشتری میرسه
به جز اینه که جیب یه عده آدم کلاش پر تر میشه
بهادر خان که تکلیفش مشخصه وظیفه داره بیاد روی نت و این اجهافها رو توجیه کنه و قطعات درجه 2-3 رو تراز 1 جا بزنه
ولی از شما بعیده بدون در نظر گرفتن عملکرد همه جانبه یک شرکت و مقایسه خدمات اون با یه شرکت دیگه از عملکردش دفاع کنید
همونطور که تصور میکردم با به لجن کشیده شدن قیمت سافایر در بازار داخلی باید با این برد دوست داشتنی خداحافظی کنیم و به دنبال برند دیگه ای بریم
green day (04-08-10), Hessam_7800gtx (18-07-10), Mahdi8063 (18-07-10), Mehrang (18-07-10), ripek (18-07-10)
راستش نمیدونم چی بگم ...
از وقتی Gskill رو اینا وارد کردن ، شرکتهای قبلی هم که رمهای Gskill رو میاوردن کلی کشیدن رو قیمتشون !!!؟؟ بخاطر اینکه دریا گرون فروشی میکنه و مردم هم برا اینکه گرون نخرن مجبورن ازشون این قیمتی خرید کنن !!
حتی من دقت کردم افزایش قیمت جهانی هم نداشته این رم ؟؟!!!
حالا دوباره برا رفع کتی این دوستان میان میگن ایران تحریمه و ... :)) ( چه بهونه های خوبی دستشونه ...) من نمیدونم چرا این تحریم روی بقیه برندهای بازار تاثیر نمیزاره ... مثلا کورسیر و ای دیتا و ... و صدها برند دیگه ؟؟!! فقط تاثیرش روی جنسای دریا هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدم از این بهونه ها خندش میگیره ... هر چی میشه تو مملکت یکی میاد میخاد استفاده کنه ازش گرونتر جنساشو بفروشه !!!
green day (04-08-10), Hessam_7800gtx (18-07-10), nima_hl (18-07-10), ripek (18-07-10)
کاربر شهرسختافزار
سلامعزیز جان آخه به چه قیمتی ؟
مگر ما با گارانتی خوب دیگه مشکلی داشتیم که بیام پول به این شرکت دزد بدیم
بنده کارت 5850 سافایر با گارانتی خوب و پاسخگو هفته قبل خریدم 310 تومان
حالا این شرکت دریا کامپیوتر همون کارت رو داره قیمت میده 390
شرکتهای دیگه هم نگاه به دزدترین شرکت میکنند و قیمتهاشون رو بالا میبرند
شما به من بگید بابت این افزایش قیمت چه چیزی به مشتری میرسه
به جز اینه که جیب یه عده آدم کلاش پر تر میشه
بهادر خان که تکلیفش مشخصه وظیفه داره بیاد روی نت و این اجهافها رو توجیه کنه و قطعات درجه 2-3 رو تراز 1 جا بزنه
ولی از شما بعیده بدون در نظر گرفتن عملکرد همه جانبه یک شرکت و مقایسه خدمات اون با یه شرکت دیگه از عملکردش دفاع کنید
همونطور که تصور میکردم با به لجن کشیده شدن قیمت سافایر در بازار داخلی باید با این برد دوست داشتنی خداحافظی کنیم و به دنبال برند دیگه ای بریم
نیما جان مدل Toxic داخل بازار با گارانتی دیگه 310 تومن هست ؟
|
|
دليل افزايش قيمت رو فقط دريا ميدونيد ؟ فكر نمي كنيد بي انصافيه ؟ اگر اون شركت كه شما ميگيد دزد نيست چرا به قيمت خودش نميفروشه كلي فروشش بالا ميره . ميشه اون شركت كه دزد نيست رو معرفي كنيد شايد بشه دربارش كمي صحبت كرد . دوستاني كه تو كارت تجارت در سطح بالا باشند ميدونند قيمت رم هميشه بالا و پائين داشته . در مورد گرافيك هم حتما فروشنده ميخواسته به شما گرون بفروشه اين دليل بر گرانفروشي دريا نيست . قيمت رو از كدوم مغازه گرفتيد . لطفا همراه كارت ويزيت مغازه اسكن كنيد براي من بفرستيد .
این که نمیشه بهادر جان ...
شما اگر بخواین مغازه هایی که اجناس دریا رو گرون میفروشن دنبال کنین ، باید کل فروشنده های جنس های دریا رو مد نظر قرار بدین ، چون همشون گرون فروشی میکنن ...
همینجا اصفهان یکی از رفقای من کولر z600 رو از نماینده رسمی شما خرید کرده 90 تومان !!!!!! ای خدا کلی فحش دادم به رفیقم !!! آخه بابا کجای دنیا z600 این قیمته !!! با این پول میشه بهترین کولر ها رو خرید ... !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این فروشنده ای که عرض میکنم کلا گرون فروشه ، مثلا کیس 932 هاف رو فکر میکنین چقدر قیمت داد ؟؟؟!! 260 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دارم تاسف میخورم ، باید تا فردا علامت تعجب بزارم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکن باید حتما باشه ؟ یا میتونم فکس هم بکنم ؟ پیک کنم چطوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا گوشی رو بردارید به شماره 88805947 تماس بگیرید اگر احیانا نمیدونید کدوم فروشگاهه باید عرض کنم نماینده محترم دریا کامپیوتر در بازار ایران هستش ( اگر آدرس و کروکی هم لازمه بفرمائید تا بدم )
در مورد شرکتهای دیگه هم خودتون باید بهتر بدونید که منظورم فونیران و یونیکام سرویس هستش
پینوشت : چرا شما فکر میکنید بنده باید راه افتاده باشم دم فروشگاهها قیمت و کارت ویزیت بگیرم که اون رو برای شما اسکن کنم بفرستم ؟ یک چیزی به اسم تلفن اختراع شده یه تماس با دوستانم تو بازار میگیرم آمار کلیه محصولات رو تا 5 دقیقه بعد بهم میدن ، کاری که بارها از شما که ادعا میکنید در این شرکت هستید خواستم ولی شما هر بار به نحوی فرار کردین و بعد هم رفتید کانال 5 که من از سال x دارم عرق میریزم ، اگر من نبودم هیچ فرومی نبود و .........
جناب آقای nima_hl من نه نماینده دریا هستن و نه سودی به من می رسه . یه بار دیگه دقیق بخون من نوشتم گارانتی نه قیمت . هستن کسانی که گارانتی می چسپونن پشت یه کات می گن گارانتی داره . بنده وقتی گارانتی را قبول دارم که جنسی پس فرستادم بهونه نگیره تعویض کنه تو این چند سال با دریا مشکلی نداشتم.
nima_hl (18-07-10)
آقا به نظر من هم قیمت های دریا خیلی بالاست ، این دوست ما اونجا کار میکنه و طبیعی هست که روش تعصب داشته باشه . بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندین :D
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks