سلام خدمت همه دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالم در مورد صحت و درست بودن بنچ مارکها یا چارتهایی هست که سایت های مختلف میذارن...
البته من تازه واردم نمیدونم که این بحث قبلا ایجاد شده یا نه؟!...بهرحال امیدوارم که تکراری نباشه.
میخواستم از شما سوال کنم که چقدر میتونم به این تست هایی که سایتهای مختلف از پردازنده های گرافیکی میگیرند اعتماد کنم؟!...خود شما چقدر به این چارتها اعتماد میکنید؟
خیلی ها از جمله خود من هنگام خرید کارت گرافیک حتما نگاهی به این بنچ مارکها میندازن تا از کارایی گرافیک مطمئن بشن...ولی من تابحال به این فکر نکرده بودم که آیا اینا واقعا درستند؟!...بعضی چیزایی آدم درشون می بینه که واقعا به شک میفته!!!
...
اولین مشکل عدم هماهنگی بین تست های سایت های مختلفه!!!همشون از یک VGA و یک نرم افزار یا گیم استفاده میکنند پس چرا نتایجشون نامطابقه...چرا چارتهای سایت tomshardware با سایت guru3d متفاوتند؟
...
دومین مشکل نتایج بدست آمدست...مثلا در یک تست HD4850 و گاهی HD3850-70 از HD4870 پیشی میگیره!!!یا در تستی 8800GTS همه سران خودش یعنی 8800GTX-9800GX2-GTX260.80 رو پشت سر میذاره!!!
در یک گیم با افزایش Resolution کارایی گرافیک های ATI سری HD4800 بالا میره و در گیم دیگه پایین میاد...قشنگ ترین قسمت داستان مربوط به SLIها و Crossfireهاست که آدم میبینه GTX280-SLI در زیر GTX280 قرار میگیره یا HD4870-CF ضعیف تر از HD3870 عمل میکنه!!!
...
به نظر شما این مسائل چه توجیهی میتونه داشته باشه؟!!!
...
برای اینکه فکر نکنید از خودم در آوردم میتونید یه سری به این لینک ها بزنید:
http://www.tomshardware.com/reviews/...ison,2007.html
http://www.guru3d.com/category/vga_charts/
Bookmarks